160 év után Magyarországon a Kiehl’s

Elsőre talán furcsa lehet a régi-modern patikának tűnő üzlet ajtajában álló szemüveges csontváz doktor. Ha azonban kicsit beleássuk magunkat a Kiehl’s történetébe, akkor mindent megértünk. 160 évvel ezelőtt tradícionális patikaként alapították a céget New Yorkban. A Harmadik és a Tizenharmadik sugárút találkozásánál álló bolt a mai napig létezik. Mivel családi vállalkozásként alapították a márkát, a tapasztalatot, és a tudást generációról generációra vitték tovább. Érdekesség, hogy a kezdetekkor olyan sikertermékeik voltak, mint a Szerencsepor, vagy a Pénznyerőolaj.
SAM_4084 (Custom)Az üzlet bejáratában álló Mr. Bones egy valós méretű emberi csontváz másolata, amely minden egyes Kiehl’s-ben megtalálható. A kémia és a kozmetika tudományos hagyományainak tiszteletét kívánják kifejezni vele. Érdekesség, hogy a termékek összetevőit nem esztétikai megjelenésük alapján válogatják ki, hanem a hatékonyságukat veszik figyelembe. Ezt magam is bizonytíhatom, hiszen nemrég próbáltam a Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque-ot, amely energiát ad a fakó, tompa, fáradt arcbőrnek. Az energiával teli csomagolás viszont iagzi “rút kiskacsát” rejt. Nem agyonfinomított kence lapul a tégelyben, hanem rusztikus igazi kurkuma és vörösáfonya pakolás. Ezt az alábbi fotón is láthatjátok.

SAM_4094 (Custom)

SAM_4093 (Custom)

A Calendula Herbal Extract alkoholmentes arctonik flakonjába a körömvirág szirmokat például a mai napig kézzel helyezik bele . A magas minőséghez ragaszkodnak, valamint az újrahasznosítható csomagolásokhoz is. A design egyszerre hajaz a XIX. századi vagy éppen századfordulós grafikák divatjára, de ugyanúgy eljátszanak a high-tech elemekkel is. Egy feltűnő falon folyamatosan nyomon követhetjük, melyek a legkedveltebb termékek. Érdemes a facebook oldalra is ellátogatni- egyrészt mert iszonyú kreatív fotókon, grafikákon mutatják be az újdonságokat, másrészt itt kaphatjátok a legkimerítőbb magyar nyelvű információt.
SAM_4100 (Custom)

Ha férfiaknak szeretnétek arcápolási terméket találni, térjetek be nyugodtan, hiszen ők sem maradhattak ki a Kiehl’s filozófiájából. Rögtön felfedeztem kávészemeket az egyik polcon- a legtöbb termék mellett az abban szereplő jellegzetes összetevő is megtalálható- s természetesen az aromás kávébab egy energetizáló arclemosóhoz tartozott.

Az üzlet személyzete nagyon kedves, és szívesen segítenek abban, hogy a bőrtípusunknak legmegfelelőbb termékeket válasszuk. Itt nem probléma, ha először mintát szeretnél kippróbálni, és nem feleslegesen beruházni valamelyik kencébe. Egyenlőre csak a Westendben találhatjátok meg a Kiehl’s-t, de reméljük, hogy hamarosan több helyen is elérhető lesz a márka.

SAM_4086 (Custom)

SAM_4081 (Custom)

SAM_4091 (Custom)

SAM_4087 (Custom)

SAM_4090 (Custom)

 

 

SAM_4095 (Custom)

SAM_4099 (Custom)

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner