2017 – Gabrielle éve a Chanelnél

Coco- ezt a nevet választotta Mademoiselle Chanel a Gabrielle helyett. Most, évtizedekkel később Lagerfeld visszahelyezi a Kisasszony keresztnevét. Elsőként egy új táskavonallal bővítik a kollekciót, amely annyira friss, hogy csak tegnap óta forgalmazzák. A sikerben maximálisan bíznak, hiszen nemcsak a tavaszi kollekció bemutatójának kiemelt kiegészítője volt, hanem a 2017/18-as shown is találkozhattunk a variációkkal. mellesleg 15 éve nem álltak elő új névvel rendelkező vonallal, így valóban komoly ez a hír.

S hogy az új-régi név még nyomatékosabban megmaradjon mindenki emlékezetében, az idén parfüm is érkezik majd Gabrielle néven, melyet Olivier Polge kreált meg. Ahhoz, hogy az illatról még többet megtudjunk, júniusig kell várnunk.

A táskák tervezésekor Lagerfeld a fiatal, rebellis Chanelt képzelte maga elé, aki akkor még nem volt Coco. S ami számomra furcsa, és másfelé asszociál, az a kollekciónak választott becenév, vagy rövidítés: gaga. A kampányt ezzel a videóval vezették fel:

Ez pedig a táskák első közzétett reklámfilmje főszerepben Kristen Stewart. A fogadtatása, a kommenteket nézve nem igazán egységes. Kíváncsi vagyok, mennyire merik majd ezt a furcsa, kicsit zavaró vonalat megtartani, vagy az eladások növelésének érdekében finomítanak majd..No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner