2018 legjobb karácsonyi reklámjai

November végére kanyarodva éppen itt az ideje, hogy megérkezzenek 2018 legjobb karácsonyi reklámjai. Köztük vannak számunkra ismert és ismeretlen márkák. Olyanok, akik évek óta meghatározó részei a nagy karácsonyi reklámversenynek, és olyanok is, akikről még nem igazán hallottam, vagy csak elkerülték a figyelmemet.

Melyik a kedvenc karácsonyi reklámod?

View Results

Loading ... Loading ...

Jöjjön elsőként egy nagyágyú: John Lewis, és idei főszereplője Elton John. A történet egyszerű: mennyire befolyásolhatja az életünket egy jól megválasztott karácsonyi ajándék.

Nem hittem, hogy valaha ilyet fogok mondani, de a McDonalds nagyon nagyot dobott az idén. Sokak szerint a 2018-as karácsonyi reklámok mezőnyét simán veri a cuki rénszarvasokkal és Mikulással forgatott kisfilm.

A távol élő családoknak a szívét melengetheti meg a Heathrow reptér macis kisfilmje:

A Sainsbury’s üzletlánc reklámját nem más, mint The Greatest Showman film rendezője, Michael Gracey dirigálta. A jelmezek zseniálisak, már csak emiatt is érdemes többször újranézni.

A TK Maxx reklámjának abszolút én vagyok a célcsoportja, hiszen ezzel a soha ki nem fogyó ajándékokat köpködő karácsonyi zoknival csak egy divatmániás lenne a legboldogabb. Kedvenc outlet láncom reklámját nem lehet nem szeretni, főleg, hogy még egy nyereményjátékot is kapcsoltak hozzá.

Az Iceland (mirelit termékeket forgalmazó üzletlánc) a pálmaolaj termelés okozta rombolás, és az orángutánok élőhelyének elpusztítása ellen tiltakozik. A reklám sugárzását betiltották, s ahogy lenni szokott, most egyre többen osztják meg. Szerencsére. Reméljünk ott is meghallják az üzenetet, ahol kell.

A KFC nagyon kreatív reklámot készített, amelyben a csirkék örökös főszerepét éltetik. Vicces és tényleg nagyon kreatív.

Egy upgradelt viktoriánus karácsony sem maradhatott ki a sorból, aprólékos figyelemmel kivitelezett jelmezekkel és díszletekkel A Currys PC World-től.

Végül pedig egy biztosító társaság reklámját mutatom, amely megmutatja, mi is az igazán fontos az életben.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner