2018 új trendje- glitteres napszemüveg filterek helyett

Az instagram filterek reneszánszát élik, így nem csoda, ha az új esztendő legnagyobb trend várományosa éppen egy olyan kiegészítő a glitteres napszemüveg lesz, ami tuti képmegosztás pozitív.

Glitteres, ékköves szemüvegeket már láthattunk az előző szezonokban, s ezek nemcsak a fesztiválokon hódítottak, hanem belopakodtak a hétköznapi divatba is.  Eric Steginsky  csavart egyet a dolgon, és a glittert nem a keretbe, hanem az üvegbe szórta. Így valóban olyan hatásúak az általa alapított Planet i szemüvegjei, mintha már eleve egy insta filterrel a fejünkön mászkálnánk.

A hetvenes évek aviátor kereteire hajazó napszemüvegek igazán akkor élnek a legjobban, ha napsütésben, vagy erős fényben viseljük őket.

Ha rendelni szeretnétek, akkor itt találhatjátok a márka  oldalát. A szemüvegek 70-120 font közötti áron érhetők el.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner