Boldog születésnapot Calzedonia !

A Calzedonia idén, ráadásul pontosan ma, november 30.-án  ünnepli 30. születésnapját. A három évtizedet maga mögött tudó sokarcú világmárkának így már történelme van.  Az évek során a legwear és a beachwear tervezésnek is első számú specialistájává vált és szezonról szezonra stílusos modellekkel, innovatív anyagokkal és trendteremtő fazonokkal rukkol elő. A harmincadik születésnapot pedig egy figyelemreméltó harisnya újdonsággal ünneplik, valamint a harmincas évek revü filmjeinek stílusában készült reklámfilmmel.

Totally Invisible 20 (1)De lássuk a márka rövid történetét! Minden Olaszországban kezdődött, Venetóban, 1986-ban. A Calzedoniát ma is erős szálak fűzik Veronához, a cég székhelyéhez.

sede_newAz évek során a Calzedonia kialakította saját stílusát, amelyben a sikket, a nőiességet és sok esetben a praktikumot tartják a legfontosabbnak. A márka figyelemmel kíséri az aktuális nemzetközi irányzatokat, melyek a cég saját divatnyelvén kelnek életre. A Calzedonia figyelmének középpontjában mindig is a nők álltak: a márka számos üzenettel tisztelgett a nőiesség és a női erő előtt.

A 2006-os, “Reméljük, lány lesz” szlogenű tévéreklám szívvel és elkötelezettséggel teli tisztelgés valamennyi nő, fiatal és idős előtt egyaránt.

2009-ben varázslatos kampányt indítottak: “Il futuro è rosa”, A rózsaszín jövő címmel. A fülbemászó dallamú Song of Mameli című dal valóságos himnuszává vált
Olaszországnak – a női világegyetem, a nőkre váró jobb jövő reményének kiáltványává.

25. születésnapján, 2011-ben a “25 éve együtt” mondattal fejezte ki ismét közelségét hűséges vásárlóihoz.

2014-ben a hatalmas nemzetközi népszerűségnek örvendő Calzedonia ismét elindított egy érzelmes reklámfilmet, immár a mozi vonzásától ihletve. Ezúttal a nőket egy időtlen ikon, Julia Roberts személyén keresztül szólította meg, aki a mai napig a márka arcaként ragyog.

roberts-calzedoniaA 2015/16-os szezonban a színésznő visszatért, sőt főszereplője lett egy újabb reklámfilmnek. A könnyed, ironikus, rövid történet egy Calzedonia üzletben játszódott.

A Calzedonia szívét maguk a termékek jelentik, köztük a harisnya és a zokni, melyek – a trendteremtő márkának köszönhetően is – reneszánszukat élik és a női ruhásszekrény elengedhetetlen kellékei.

MODC1259_30ANNIA Calzedonia – ikonikus és innovatív termékeinek köszönhetően – nemzetközi jelentőségre tett szert. 2011-ben bemutatkozó alakformáló, vagyis Shaping kollekciójával óriási sikert aratott. A kollekciót kipróbáló nők pedig önbizalmat is kaptak.

total shaper2015-ben az új PREMIUM harisnyák nagy sikerrel debütáltak, a TOTAL SHAPER-t ismét Julia Roberts mutatta be.

Calzedonia Julia Roberts A Calzedonia fürdőruha kínálatának köszönhetően egész évben, a nyári szezonban is elkíséri a nőket.

A márka a világ legszebb bikini modelljeivel működött együtt, amelyből nagyszabású, emlékezetes kampányok születtek. Gisele Bündchen természetes, túlzások nélküli varázsa rávetült a Calzedoniára is, amely a fürdőruhák megteremtőjeként is élvonalban tündököl.

GiseleBundchenCalzedoniaSummer20101 (Custom)Cameron Russel, Sara Sampaio és idén Adriana Lima, akik a Calzedonia meghatározó arcaiként teszik még ragyogóbbá a fürdőruha kollekciókat.

Boldog születésnapot Calzedonia!

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner