Beyoncé aranyló illata- Sheer Rise

Tavaly jelent meg Beyoncé Rise parfümje, melyet az énekesnő egyre feljebb ívelő karrierje inspirált. Arany ragyogás, égbetörő design, ármány, csábítás és zene – mind jelen vannak a kompozícióban, ahogy egy világsztár életében is.

beyoncé rise sheer

Ez év tavaszán az énekesnő a nagysikerű RISE illat limitált kiadású variánsával kedveskedik rajongóinak, amely a SHEER RISE nevet kapta. Ez az újdonság friss, virágos illat, amely megtartja elődje, a Rise csábító, édes jegyeit.
A Rise illat központi motívuma az énekesnő kedvenc virága, az „arany szimfónia” orchidea, melyet az IFF parfümőre, Loc Dong véletlenül fedezett fel a központ botanikus kertjében, amikor a parfüm összeállításán dolgozott, és azonnal felismerte, hogy ez lesz a kompozíció tökéletes alapja. Loc Dong egyike a világ senior parfümőrjeinek. Olyan illatok komponálásában vett részt, mint az Aqua di Gioia Giorgio Armanitól, Manifesto az Yves Saint Laurent-től, vagy az Euphoria a Calvin Klein-től.

Loc-Dong-1-e1427226922206

A SHEER RISE illat szívében is az „arany szimfónia” orchidea játssza a főszerepet, ragyogással ruházza fel az illatot, elegáns és különleges, szépséges és kifinomult, akárcsak Beyoncé. Az orchideát frissítő összetevők ölelik körbe, jeges bergamott és lime, melyekpezsdítően hatnak, a tisztaságot szimbolizálva fehér jázmin virágok díszítik, az alapillatban felbukkanó fás jegyek pedig harmóniát teremtenek a vidám kompozícióban.

Rise 100 ml bottle & box

beyoncé sheer rise

Az illat 2015 tavaszától kaphatóagyobb parfümériákban.

BY Rise Sheer EdP 30 ml 5499 Ft
BY Rise Sheer EdP 100ml 16099 Ft

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner