Beyoncé aranyló illata- Sheer Rise

Tavaly jelent meg Beyoncé Rise parfümje, melyet az énekesnő egyre feljebb ívelő karrierje inspirált. Arany ragyogás, égbetörő design, ármány, csábítás és zene – mind jelen vannak a kompozícióban, ahogy egy világsztár életében is.

beyoncé rise sheer

Ez év tavaszán az énekesnő a nagysikerű RISE illat limitált kiadású variánsával kedveskedik rajongóinak, amely a SHEER RISE nevet kapta. Ez az újdonság friss, virágos illat, amely megtartja elődje, a Rise csábító, édes jegyeit.
A Rise illat központi motívuma az énekesnő kedvenc virága, az „arany szimfónia” orchidea, melyet az IFF parfümőre, Loc Dong véletlenül fedezett fel a központ botanikus kertjében, amikor a parfüm összeállításán dolgozott, és azonnal felismerte, hogy ez lesz a kompozíció tökéletes alapja. Loc Dong egyike a világ senior parfümőrjeinek. Olyan illatok komponálásában vett részt, mint az Aqua di Gioia Giorgio Armanitól, Manifesto az Yves Saint Laurent-től, vagy az Euphoria a Calvin Klein-től.

Loc-Dong-1-e1427226922206

A SHEER RISE illat szívében is az „arany szimfónia” orchidea játssza a főszerepet, ragyogással ruházza fel az illatot, elegáns és különleges, szépséges és kifinomult, akárcsak Beyoncé. Az orchideát frissítő összetevők ölelik körbe, jeges bergamott és lime, melyekpezsdítően hatnak, a tisztaságot szimbolizálva fehér jázmin virágok díszítik, az alapillatban felbukkanó fás jegyek pedig harmóniát teremtenek a vidám kompozícióban.

Rise 100 ml bottle & box

beyoncé sheer rise

Az illat 2015 tavaszától kaphatóagyobb parfümériákban.

BY Rise Sheer EdP 30 ml 5499 Ft
BY Rise Sheer EdP 100ml 16099 Ft

 

Hozzászólások

comments

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner