54 modell szerepel Versace 2018 őszi-téli kampányában

Bizony, nem kevesebb, mint 54 modell jelenik meg az új Versace kampány képein az elkövetkezőszezonban. Ha valaki tudni akarja, mi adja a márka esszenciáját, akkor minden magyarázat helyett nyomjuk az orra alá ezeket a fotókat. Engem személy szerint a nyolcvabas évelk azon időszakára emlékeztet, amikor elkezdtem divatterveket és divatillusztrációkat készíteni. Ekkor találtam rá Gianni Versace rajzaira, és persze kampányaira. Hihetetlen életöröm, színek, mozdulatok amit tőle kaptam- és azóta is őt tartom az egyik legmeghatározóbb példaképemnek. Így ezért az új kampányért egyszerűen “csak” rajongani tudok.

A világtörténelem leghosszabb kampányképét Steven Meisel fotózta. A több tucatnyi modell között van szipermodell státuszú és frissen felfedezett tehetség is. Hogy csak néhány nevet említsek: Gigi Hadid, Kaia Gerber, Bella Hadid, Imaan Hammam, Vittoria Ceretti, Grace Elizabeth.

A sminket Path McGrath készítette.

Versace weboldalát itt, Facebook oldalukat pedig itt találhatjátok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner