A Baby Lips megérkezett Magyarországra!

Minden nő, legyen tinédzser, vagy éppen anyuka korú imádja az ajakápolókat. Főleg aha jópofa színes csomagolással, és finom ízzel bírnak.
Nos, az a jó hírem van, hogy újabb vidám ajakápoló a Baby Lips színesíti a palettát hazánkban. Mit tud ez az ajakír?

babylips_heroized-packnobg_RT
A Maybelline Baby Lips enyhén színezett hidratáló ajakbalzsam. 6 összetevőt tartalmaz : aloe verát, mézet, karitét, kollagént, E-, C-, és B5 vitamint, amelyek által 8 órán át hidratálja az ajkakat.
SAM_1244

Hat különféle változatban kaphatók. A kék színű: HYDRATE – citrom és bazsalikom  ízzel, és 20-as fényvédő faktorral. Ez a változat nem színezett, így a vízpartra, napozásra is magaddal viheted.  Fekete -naracs színű az electro sorozat egyik darabja, Strike a Rose névre hallgat és barack íze van. A pink- sárga feliratos csomagolás a Pink Punch ajakápolót rejti. Maracuja ízű és halvány pink árnylatú.

SAM_1245

A lila-barack feliratos Baby Lips neve Peach Kiss, nevéből már kitalálhattátok, hogy barack ízű, és természetes nude árnyalatú. A fekete -pink feliratos, élénk rúzs szintén az Electro sorozat darabja, amelyet a bevállalósabbaknak ajánlunk. Íze görögdinnye, és remekül látszódik, érdemes a rúzsodat lecserélni rá.  Végül, de nem utolsó sorban a narancs színű pink feliratos balzsam a Cherry Me következik, amely igazi dögös piros színű és cseresznye ízű.

SAM_1253A baby Lips ajakápolók már megtalálhatók a drogériákban, áruk 899 Ft.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner