A Chorus Line tánckara inspirálta Louboutin őszi kollekcióját

Ha már a 2016-os menyasszonyi kollekciót megvizslattátok, jöjjön az őszi Christian Louboutin kollekció, amelyet nem más, mint a világhírű musical, a Chorus  Line inspirált. Aki nem ismeri az említett remekművet, annak szívből ajánlom a megtekintését. Itthon néha A tánckar néven is elérhető. A Broadway produkció próbái körül zajló történet jelenik meg Louboutin kampányában, amelynek főszerepét Blanca Li táncos-koreográfus kapta.

2016louboutin-1

Az 52 éves táncos legenda a Párizsi és a Berlini Opera, valamint a Metropolitan gárdáját is erősítette már, de különleges látásmódja kapcsán olyan hírességekkel hozta össze a sors, és ennek kapcsán a munkája, mint Pedro Almodovar, Beyoncé, Paul McCartney. a Coldplay, vagy éppen személyes kedvencem a Les Rita Mitsouko.2016-louboutin-2

Blanca Li és Louboutin már 2015-ben is együttműködtek, amikor a koreográfus társulatának tervezett piros talpú cipőket. Az őszi kampány így most a tapasztalatok alapján a táncterembe vezet. S ezt nemcsak remek fotókon, hanem egy videón is megcsodálhatjuk. Akárcsak a csodás cipőket.2016-louboutin-21

Szakmai titokként azonban elárulom, hogy ennél nagyobb kihívás nem is létezhet, mint táncosok lábára cipőt kreálni. Egyrészt a sok gyötrelemtől, amit a próbák erőfeszítések okoznak, nem éppen a táncosok lábfeje a legszebb dolog, amelyet egy szandálban mutogathatunk. De az is biztos, hogy a táncmozdulatokhoz remekül megkreált lábbelik szükségeltetnek. De úgy tűnik a jó öreg Christiannak sikerült megugrania ezt a szintet.

2016-louboutin-32

2016-louboutin-212

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner