A Dior után KataSzegedi kampányában a topmodell Gáll Franciska

Szegedi Kata kampányában rendre felbukkannak nemzetközi szinten is elismert topmodellek, elég, ha a tervező jó barátnőjét Mihalik Enikőt említjük.
Az őszi-téli kollekcióról már olvashattátok a beszámolómat (ide kattintsatok érte), de úgy gondoltam érdemes frisssiben megmutatni az új kampányfotókat is. Az új sztármodell nem más, mint Gáll Franciska. Az Icon modellje Raf Simons, a Dior kreatív igazgatójának egyik kedvence. Viszontláthatjátok őt a Dior idei napszemüvegkampányában. S hogy egy érdekességet is eláruljak nektek: Szegedi Kata szenvedélyes napszemüveggyűjtő, s aktuális kedvence éppen egy olyan darab, amelyet Franciska hírdet.
KataSzegedi kampányát Éder Krisztián fotózta.
Smink – Kovalik Natasa (MAC)
Haj – Barsi Balázs (mod&co, Kevin Murphy)
KataSzegedi weboldala itt, facebook oldala itt található.

1

2

3

4

5

6

Gáll Franciska a Dior kampányában:

Dior Glasses Solar Futurism from TENDER NIGHT on Vimeo.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner