A hatvanas éveket idézi fel a Promod új kollekciója

2016. szeptemberében a hatvanas, hetvenes évek francia ikonja, Françoise Hardy tűnik fel a Promod Boutique Française új kollekciójában. A mini kollekció  3 limitált kiadású pólót jelent majd.

Francoise HardyMost nem divattervezővel, vagy grafikussal fogott össze a márka, hanem egy igazi divatikonnal, aki a franciák számára oly sokat jelent.

Françoise Hardy stílusa mindig is inspirációs forrásként szolgált az egész divatvilág számára. A hatvanas években divatos és naprakész imázst mutatott,amellyel olyan nevekre volt hatással, mint  Yves Saint Laurent és Paco Rabanne. Énekes- és színésznőként is nagy karriert futott be. 2000-től újra visszatért az énekesi pályára.

Françoise Hardy, a Promod tervezőcsapatával karöltve, több száz fotót átnézve választotta ki azt a hármat, melyek karrierjének legfontosabb pillanataiban készültek. Ezek az ikonikus fotók azokat az időket idézik, mikor még a szabadság és az elegancia a két legmeghatározóbb eszmének számított. Egy kortalan stílust, ami a modern és független nő megtestesítője.

Promod-x-Francoise-Hardy-les-tee-shirts-iconiques_exact1024x768_p (1) Ezekben az években alkotott összeállításai a mai gardróbokból is nélkülözhetetlenek. Ha kicsit jobban megnézegetjük fotóit, és a hatvanas években viselt szettjeit, láthatjuk, hogy ezek mind a mai napig megállnák a helyüket a divatban. Egyszerre előremutatóak és kortalanok.
Promod-x-Francoise-Hardy-lpolo

Promod-x-Francoise-Hardy-les-tee-shirts-iconiques_exact1024x768_p (2)
Összhangban a párizsi eleganciával, ami mindig is meghatározta a Promod irányvonalát, ez az exkluzív kapszulakollekció visszarepít minket az időben és felidézi az androgün stílust, valamint azt frissességet és egyszerűséget, amit a szimbolikus művész egy egész generáció számára képviselt.
A három pólót magában foglaló francia kapszulakollekció 2016. szeptemberben kerül a Promod üzletekbe. A vintagehatás fokozásának érdekében a póló fehér, kopott szürke és sötét szürke színekben kerül a polcokra, és mindegyik egy-egy képet mutat be a „French-touch” ikonjáról.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner