A nap híre: jön a L’Oréal Paris X Balmain együttműködés

Ismét meg lehet őrülni, hiszen újabb óriás vállalattal áll össze egy együttműködés erejéig a Balmain ház. Csak mert ők, és mi is megérdemeljük, ezért első együttműködés a L’Oréal Paris-val nem máshol, mint az őszi Párizsi Divathéten kerül bemutatásra.

Olivier Rousteing, a Balmain Paris kreatív igazgatója a Balmain rock istennő szépségideálját egy L’Oréal Paris által kreált rúzs kollekcióban álmodja majd meg.

A L’Oréal Paris-val Rousteing a nyers kreativitást adja a márkához, amellyel újra alkotta a Balmaint –a párizsi kifutóktól egyenesen első sminkkollekciójáig. A high fashion és az elérhető szépség ötvözésével a Balmain egy teljesen új közönséget érhet el a világ legkedveltebb ajakrúzsán, a Color Riche-en keresztül, amelyből világszerte három másodpercenként egyet értékesítenek.

WE WORTH IT #balmainxloreal Coming soon

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

„A L’Oréal Paris és a Balmain ugyanazt vallják a nőiességről, közös céljuk a nők támogatása és különféle lehetőséget nyújtani a hölgyeknek az önkifejezéshez. Az együttműködéssel ez az elképzelés még kézzelfoghatóbbá válik minden nő számára a világon.” – nyilatkozta Olivier Rousteing, a Balmain Paris kreatív igazgatója.

SO PROUD TO ANNOUNCE MY BALMAIN X L’ORÉAL COLLECTION #balmainxloreal #couturebeauty #comingsoon #dreamcometrue because WE ARE ALL WORTH IT @lorealmakeup #becauseweworthit

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on


Olivier megújította az ikonikus Color Riche ajakrúzsok csomagolását és tizenkét trendteremtő színárnyalatot alkotott meg.
Ami pedig a legjobb hír: a L’Oréal Paris x Balmain Paris kollekció limitált kiadása 2017 októberétől lesz elérhető lesz a magyarországi drogériákban is. Hurrá! Kérdés viszont az, hogy lesz-e ugyanakkora őrület, mint a legendás H&M X Balmain kollekció körül volt.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner