A New York Fashion Week-et köszönti a Bergdorf Goodman kirakata

 

A New York Fashion Week tiszteletére a Bergdorf Goodman új ruhába öltöztette a kirakatait. ehhez egy művészcsoportot, a Brooklyn-i  Grey Area-t kérte fel közreműködőnek. Tíz művész kapott egy-egy vitrint, amelyet saját koncepciója alapján alkothatott meg. A kirakat-akció az Art Matters!  nevet kapta. A művészek igazán szabadjára engedhették fantáziájukat. Az egyik kirakatban egy óriási bitumenbe mártott maci látható, a harmadik szinten egy akciófestészetben jeleskedő alkotó fröcskölt össze festékkel egy kimonót és egy Yves Saint Laurent cipőt.

Ha a kirakatok megnézéséhez nem tudtok eljutni New Yorkba, a Fashion Week-et legalább élőben nézhetitek itt a Pumpkin Paradise-on. Ide kattintsatok az online közvetítésért.

 

Third-Floor wek2 Window1 Window2 Window3 Window4

Ez a kirakat játékpillangók, és műanyagételekből összeállított tapétával büszkélkedhet, amelyeket műanyag nyakláncok kötnek össze. Plastic is fantastic!

werk1

Window51

Window5 Window6 Window7 Window8

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner