A párizsi tavaszt várja a Lancôme

Miközben éppen azon gondolkodunk, hogy kapunk-e havat a nyakunkba, és röpködnek-e mínusz tíz alá a celziuszok, addig a Lancome berkeiből már kiszivárogtak a következő szezon újdonságai. Pasztell színek és a tavaszi virágszirmokkal teli párizsi parkok és utak hangulatát adja majd az új kollekció. Kifejezetten jól esik nézegetni a dermesztő hidegben ezeket a macaron színű csodákat.

lancome-french-innocence-ss15-680x495

lancome-french
A szemhéjpúder paletta nemcsak csomagolásával, s az azon lévő helyes kis divatrajzzal lopja be magunkat a szívünkbe, hanem a nappali és az esti sminkhez is használható variációival. Nappalra a nude árnyalatokat ajánlják, míg estére a füstös, vagy éppen finom türkízzel megbolondított sminket. Természetesen mivel francia eleganciáról van szó, a túlzásokat messze elkerülve.

A kampány képein  Alma Jodorowsky, a Lancôme szépségnagykövete látható.
A kollekció nemzetközi bevezetése februárra várható.

lancome-french-innocence-collection-spring-2015

lancome-ss15-my-french-palette-01

 

 

LANCÔME-COLL-PE-2015-FRENCH-INNOCENCE-2

LANCÔME-COLL-PE-2015-FRENCH-INNOCENCE-4

-lancome-french-innocence_33845jLS

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner