A Royal Ascot legizgalmasabb kalapjai

A Royal Ascot derby, pontosabban az ott megjelentek kalapjai mindig rettentő izgalmasak számomra. Remek alkalom ez arra, hogy a brit kalaptervezők felvonultassák legszebb alkotásaikat. Természetesen nem mindenki parádézhat több száz, vagy ezer fontos fejfedőkben, ezért van aki saját maga készíti el kiegészítőit. Ötleteik a profik kollekcióit is megszégyenítik olykor. Az idei versenyen kevésbé őrült alkotásokat láthattunk, igaz Tracy Rose- az alábbi képen láthatjátok- akit néhány éve mutattak be nekem az egyik London Fashion Week alkalmával ismét kitett magáért.

Ahogy visszanéztem korábbi válogatásaimat, szinte mindig szerepelt bennük. Ő azonban a profik csapatát erősíti, hiszen kalap tervező.

Korábbi válogatásokat itt , itt, itt és itt találhatjátok. Érdemes átkattintani, hiszen a kreativitás sosem megy ki a divatból.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner