A Skechers Demi Lovatoval erősít

Már több, mint két évtizede annak, hogy a Skechers, Amerika vezető sportcipőmárkája megalakult. Az elmúlt év végén végre Magyarországra is megérkeztek, s egyre több üzletet nyitnak a sportos divat kedvelőinek nagy örömére.  A kollekciók mára több, mint 3000 modellből állnak, melyek mind utcai viselethez mind sportoláshoz egyaránt alkalmasak.
A legújabb trendekre villámgyorsan reagáló márka  divatos, kényelmes és innovatív cipőmodellek minden igényt kielégítenek, legyen szó alkalmi megjelenésről vagy sportos öltözetről. A Skechers márkaboltokban ráadásul nemcsak cipőket, hanem ruházati cikkeket és kiegészítőket is kínálnak.
Mivel egy erőteljesen divatérzékeny márkáról van szó, nem meglepetés az, hogy sztárokkal is együtt dolgoznak. Egyik világkampányuk arca Demi Lovato, aki nemcsak a turnéja, vagy a reklámfotózások okán, hanem a hétköznapi életben is rendszeresen viseli a Skechers darabokat.

Demi Lovato Skechers Shoot_Sept 2015 (Custom) Demi Lovato on set for Skechers_Sept 2015 (Custom) Demi on set for Skechers_Sept 2015 (Custom) Demi on set for Skechers (Custom)

S hogy mennyire változatos a kollekció, amellyel már a legnagyobb plázákban is találkozhattok, arra nincs is jobb bizonyíték, mint a alábbi képek. Nők, férfiak, kisgyerekek is megtalálhatják a kedvükre való cipőt, legyen az sportos vagy éppen elegánsabb változat. A lábukra oly kényes olvasóimnak pedig ajánlom figyelmébe a memóriahabos lábbeliket. Igazi rohangálós stylist topánkák, az ember meg sem érzi benne a kilométereket!

Bővebb információt a Skechers weboldalán vagy a facebook oldalukon találhattok.

skechers1 (Custom) skechers2 (Custom) skechers3 (Custom) skechers4 (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner