A szerelmet és Párizst ünnepli Yves Saint Laurent új parfümje

Yves Saint Laurent legújabb várva-várt illata végre hozzánk is megérkezett. Kis késéssel a nemzetközi kampányhoz képest nálink is elérhető a Mon Paris.

„…Azért választottam a te nevedet az illatnak, mert nálad semmi sem
gyönyörűbb. Mert szeretlek. Én Párizsom.”
Yves Saint Laurent

Az egyedülálló ciprusos illatot három parfümőr készítette: Olivier Cresp, Dora Baghriche és Harry Fremont, akik hátat fordítottak a hagyományos struktúráknak, új anyagokkal és érzésekkel kísérleteztek. Valószínű az izgalmas választást az is befolyásolta, hogy a három “orr” más-más korú, így párizsról is egy összetett képet alkothattak együtt.

A hazai bemutató a Vintage gardenben kapott helyet, amelyet egy igazi érzéki franciás helyszínné varázsoltak. Itt ismerkedhettünk meg Mon Paris-val.

Két új akkord alkotja ezt a mindent felforgató, szédítő fehér ciprust. A datura (angyaltrombita) egy legendás növény, ami arról ismert, hogy az éjszaka közeledtével egyre érzékibbé válik. Az illat tisztaságát kétféle pacsuli adja, melyek különböznek egymástól, mégis kiegészítik egymást.

A guatemalai pacsuli kivonata, fás, borostyános jellege miatt kedvelt, míg az indonéz pacsuli a fűszeres melegségről ismert. Kettőjük találkozása érzéki akkordot hoz létre, mely a pézsmával kombinálva egy egyedülálló struktúrává alakul át és légies, tiszta érzetet kelt.

A Mon Paris üvege tökéletesen illeszkedik a legikonikusabb YSL parfümök soraihoz lenyűgöző formáinak köszönhetően. A sokoldalú üvegflakon gyönyörű pink elixírrel tiszteleg a Mon Paris nő előtt. Az üveg nyakát körülölelő lavallières motívumot Yves Saint Laurent couture kollekciója ihlette.

Catherine Krunas, az illat üvegének designere a szerelem jelképéve alakította ezt az ikonikus szimbólumot. Az üveg alakjához Krunas a szmokingok négyszögletes alakját választotta inspirációul. Az üveg súlya a bátorságot és szilárdságot jelképezi a kabát négyszögletes formája mögött, míg a szélei finoman íveltek, akár egy hölgy válla a szeretője ölelésébe burkolózva.

Érdemes megemlíteni a reklám arcait is. Végre egy olyan reklámmal találkozhatunk, ahol nem egy tinilány hírdet parfü,öt idősebbnek maszkírozva, hanem egy nagyon csinos harminc éves modellt választottak. Crista Cober kanadai modell, aki számos reklám kampányban és magazin címlapon szerepelt már. Crista-t karakteres arccsontja, kék szemei, telt ajkai, gyönyörű alakja teszi elvarázsolóvá. Modell karrierjének köszönhetően számtalan városban járt, egy igazi szabad lélek, egy igazi YSL nő.

Partnere Jérémie Lahuerte Párizsban született. Színészként az Abdellatif Kechiche és a La Vie d’Adèle című filmekben való alakításai révén vált híressé. A zongora, különösen Chopin munkásságának a szerelmese, egy álmodozó, aki modellként a nemzetközi kifutókon is feltűnt, rejtélyes tekintete is hozzájárul a jó kiállásához, erőteljes és érzékeny is egyben. Egy igazi YSL férfi, egy igazi párizsi, aki szívből ismeri a városát.

A bemutatón megismerkedhettünk Tégely Laurával is, aki az Yves Saint Laurent sminkmestereként képviseli a márkát. Hamarosan egy interjút is olvashattok vele.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner