ABODI SS19 – Glamorama a kifutón

Abodi Dóra bemutatói mindig eseményszámba mennek, a közönség alig várja az újabb előadást. Nem, nem írtam el, Dóra világa valóban egyféle történetmesélés, ahogy ezt már többször meg is jegyeztem. S valóban a kollekciót könyvekhez kötődő élmények inspiráltak, amelyet az amúgy remekül rajzoló tervező öltözékekben mesél újra, a saját nyelvény, a saját látásmódjában megmutatva.

A giccses glam elemek most sem hiányozhattak, amelyek úgy vonzzák a nézőt csillogásuktól, sziporkázásiktól fogva, hogy valósággal megbabonáznak. Állatminták keveredtek a metállal, flitterekkel és a farmerral. A sminkek pedig gondolom próbára tették a make up csapat gyorsaságát, precizitását és kreativitását- mindezzel megbírkózva remek végeredményt kihozva. Abodi ugyanis káprázatosan tudott együttműködni a sminkberkekben szintén egyedi hangnak számító Titkos Bernadettel, aki most a L’oreal csapatát irányította.

Abodinak ugyanis fontos a csapatjáték, nemhiába ragaszkodik sok kollégájához. Perfekcionista, és az utolsó körömfestésig mindent a fantáziája alá rendel. A kép pedig összeáll. Bármily szürreális, bármily hivalkodó, mégis tökéletes. Ahogy ez a fura világ, amelyben élünk.

ABODI weboldalát itt, Facebook oldalát itt találhatjátok.

Fotó: Máthé Krisztián for Pumpkin Paradise @ All Rights Reserved – a képek újrafelhasználása megosztása csak írásos engedéllyel

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner