Acqua Colonia – Peach & Coriander

Néhány éve teljesen rabul ejtett a 4711 új vonala az Acqua Colonia. A megújulásra kész márka fiatalos, és bátran összeállított kompozíciókkal született újjá. Az elmúlt esztendőben volt szerencsém kölni központjukban is járni- erről itt olvashattatok– és az ott tapasztaltak csak tovább növelték a rajongásomat.

Az Acqua Colonia illatok a kölnivíz és a testpermet között álló csodák. A legnagyobb melegben érdemes rájuk lecserélni a parfümjeinket, hiszen frissek és nem tolakodóak. Évente többször hoznak ki limitált variációkat. Ősszel a chilis-almás, illetve a szilvás-mézes kompozíció jelent meg, míg most nyárra az őszibarackos-korienderes illatot választották. megtalálhatjuk a Müller áruházak polcain testpermet, body lotion és tusfűrdő formájában is. Kölni utam során egy trükköt is tanultam: érdemes a hűtőszekrénybe betenni az Acqua Coloniákat és a nyári melegben így magunkra permetezni. Mivel a kölni és a testpermet között helyezkedik el intenzitásban, így naponta többször újrafrissíthetünk. Hogy szóljak az árakról is: igen barátságos árfekvésben juthatunk hozzájuk, jóval a megszokott parfümárak alatt.

A legalsó képen pedig a 4711 Remix Cologne látható, amelyet a márka 225. évfordulójára készítettek. Sajnos azonban ez az illat csak mutatóba érkezett hozzánk, kereskedelmi forgalomba nem fog kerülni.

A többi változatot azonban megtalálhatjátok a Müller drogériákban. Vigyázat! Függőséget fog okozni!

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner