Adidas Climacool konferencián jártam Prágában

A héten ismét Prágában járhattam, ezúttal az Adidas és a Coty  jóvoltából. Új technológiával készülő izzadásgátlóik kapcsán fogadták a magyar és a cseh média képviselőit. A climacool név a sportruházatban jártasak számára már ismerősen csenghet. Az Adidas ugyanis ezzel az elnevezéssel  vezette be azokat a sportolók számára tervezett öltözékeit, cipőit, amelyek a testet hűsítik, és szabályozzák az izzadást.
A ruházatok után pedig adott volt a következő lépés, a kozmetikumok világába.

praga-22

IMG_2010Híres, és sikeres sportolókkal, olimpikonokkal tesztelték az új fejlesztést. A Climacool dezodorok ugyanis igencsak érdekes dologra képesek. A bennük lévő kapszulák ahhoz mérten aktiválódnak, hogy milyen igénybevételnek teszi ki magát a viselőjük. Ahogy nő a test hőmérséklete, fokozódik az izzadás, a kapszulák kinyílnak, és felszabadulnak a citrusos illatok. S ahogy már lassan megszokhatjuk, nemcsak 24 órán ható izzadás, és testszag elleni védelmet nyújtanak, hanem 48 órán át működnek.
Erről meg is győződhettünk a sajtókonferencián, mivel a helyszín edzőteremmé volt átalakítva. Testszagot azonban sehol nem érezhettünk, pedig a meghívott sportolók, például a cseh strandröplabda válogatott folyamatosan edzett. S ahogy a lenti fotón  is láthatjátok, futópadokon is rótták a kilométereket a hoszteszfiúk.

A dezodorok már kaphatók a magyar drogériákban. Fehér, és ezüst csomagolásukkal kitűnnek a korábbi fekete, illetve színes változatok közül.

adidas

 

Az új izzadásgátlókon kívül még egy általam hónapok óta nagyon várt parfümöt is megkaparinthattam, méghozzá Jeremy Scott és az Adidas együttműködéséből született parfümöt. A reklámfotót már láthattátok a facebook oldalon. El kell mondanom, hogy az üveg életben is olyan gyönyörű, mint a fotókon. Különleges, s a csomagolása pedig olyan, mintha egy lekicsinyített Adidas cipősdoboz lenne.

Adidas-Originals-Jeremy-Scott-Fragrance-01

 

Ez a parfüm valószínűleg a gyűjtők nagy kedvence lesz. Sikerült megtudnom, hogy az egész világon csupán 10.000 darabot gyártanak belőle. Magyaroszágon nem is kerül forgalomba. Így aki szeretné beszerezni, az időben nézzen körül a külföldi ismerősei közt, és a webshopokban.
Jeremy Scott Adidas perfume

A konferenciát követően egy kis időnk volt körülnézni a városban. Mivel nem vagyok egy szelfikirálynő, így ismét meg kell elégednetek a kezemmel, és az elmaradhatatlan kávéspohárral. Szerencsére a magyar küldöttség többi tagja is ezt a kávét választotta, így nem kellett azt éreznem, hogy elkapott a bloggerbetegség. Sikerült titokban fotót készítenem az egyik kedvenc üzletemben, amelyben mindig elámulok, hogy így is lehet tiszteletben tartani a régi épületeket. Gyönyörű, ugye? Ugyanitt pedig egy olyan alkalmazottat is láttam, aki éppen gőzölte a ruhákat. Mindez nem egy luxusüzletben történt, hanem az egyik fast fashion lánc boltjában…

praga-2

Nagy bánatom, hogy nálunk nincs sem Boots, sem pedig Sephora üzlet. Itt is körbeszaladtam, és irígykedve néztem a nagy választékot. Végül még arra is maradt időm hogy beugorjak a Bata öt emeletes cipő mennyországába. Azt már el sem merem mondani, hogy mindezt mennyi idő alatt tettem meg. Szerintem a sajtókonferencia sportolói is megirígyelték volna a boltok közti cikázásomat. megizzadnom azonban nem sikerült. Lehet, hogy az új dezodor miatt?praga-bata-sephora

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner