Alexander McQueen – Savage Beauty márciustól Londonban!

Alexander McQueen  Savage Beauty című kiállítása minden idők leglátogatottabb tárlata volt  a New York-i Metropolitan Múzeumban. Az óriási összefogásnak köszönhetően a gyűjtemény hazatér Londonba. Március 14.-től a Victoria and Albert Múzeumban tekinthetitek meg az életműből válogatott gazdag anyagot. Érdemes nem halogatni a jegyvásárlást, mert mindössze július közepéig tart nyitva a kiállítás. Bár bevallom, szerintem ebből még lesz újabb kalamajka, és remélhetőleg kénytelenek lesznek meghosszabbítani.

A múzeum weboldalát itt lalálhatod meg: http://www.metmuseum.org/

Pumpkin Paradise Blog a Facebookon: http://www.facebook.com/pages/Pumpkin-Paradise-Blog/168717073182926

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner