Alice Csodaországban inspirálta az Irregular Choice cipőit

Az Alice Csodaországban kiapadhatatlan forrásként inspirálja a divattervezőket amióta csak megjelent Lewis Caroll könyve. Most éppen az Irregular Choice készített a Disney-vel közösen egy fantasztikus, és kellőképpen őrült cipőkollekciót. Az időzítés nem véletlen, hiszen nemsokára érkezik az új Alice film, már csak júniusig kell várnunk.
Aki ismeri a londoni márkát,azt tudhatja, hogy nevéhez hűen tényleg szokatlan választás ha az ő cipőik mellett döntünk.
A márkát Dan Sullivan alapította 1999-ben. Szerencséje volt, mert szülei mellett szinte beleszületett a cipőgyártásba. Ők már korábban szokatlan lábbeliket készítettek, hiszen a punk éra idején volt is igény az extrém stílusra. Dan-t a kilencvenes években nagyon zavarta, hogy a divat ennyire neutrális lett, a cipők pedig szinte mind fekete színben “pompáztak”. A kultúra, az építészet, és az ételek, és persze az utazások inspirálták legjobban a fiatal tervezőt.
A trendek sohasem érdekelték, saját idővonala szerint halad, és alakítja a márkáját. Nagyon termékeny tervező: évente mintegy 600 különböző design-nal rukkol elő.

Web- és Facebook oldalukon rengeteg látnivaló akad, érdemes kattintani.

irregular-choice-alice-1 (Custom)

irregular-choice-sziv-kiralyno irregular-choice-alice-2 (Custom)

irregular-choice-eat-me-alice

irregular-choice-white-rabbit irregular-choice-alice-3 (Custom)

Alice-in-Wonderland-x-Irregular-Choice-Cheshire-Cat irregular-choice-alice-4 (Custom)

irregular-choice-alice irregular-choice-alice-5 (Custom)

irregular-choice-one-lamp-or-two

irregular-choice-mad-hatter

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner