Áll a bál Meryl Streep és Lagerfeld közt az Oscar díjátadó kapcsán

Ki gondolta volna, hogy Meryl Streep kicsinyes ruha botrányba keveredik? Az egyik legnagyobb, és eddig legmegbízhatóbb divatportál a WWD hozta nyivánosságra Karl Lagerfeld nyilatkozatát. A Császár ebben mesélt arról, hogy a most ismét Oscar jelölt színésznő ruháján kezdtek dolgozni a Chanel-nél, majd kénytelenek voltak leállni a munkálatokkal. Lagerfeld szerint Meryl Streep asszisztense közölte vele, hogy máshoz mennek ruháért, olyanhoz, aki fizet azért, hogy a színésznő viselje azt. Lagerfeld pedig a mostmár tőle megszokott, nem éppen udvarias módján így nyilatkozott: “Zseniális színésznő, de kicsinyes is, nemde?”

lagerfeld-fabercastell1Meryl Streep természetesen bődületes haragra gerjedt, és bocsánatkérésre vár. Lagerfeld félrertésről beszél, a WWD próbálja elérni a feleket. Mery Streepnek ez azonban kevés. Nemcsak őt sértették meg, de nagy teherrel indul az a tervező is, akinek végül a ruhájában végiglépdel majd ma éjjel a vörös szőnyegen.

Meryl Streep mellesleg húszadik alkalommal van felterjesztve az Akadémia díjára, ami rekordnak számít. Most  a Florence Foster Jenkins életéről szóló filmben nyújtott alakítása okán jelölték. A film jelmezeiről itt olvashattok.

S hogy végül kit választott? Nemsokára kiderül. Mi azonban nem csodálkoznánk, hogyha Givenchy vagy éppen Lanvin segítette volna ki.

UPDATE: Ide kattintva megnézhetitek, hogy végül kit választott Meryl Streep.

Íme néhány korábbi Oscar díjátadón viselt öltözéke:

2015-ben Lanvin-ben

meryl-streep

2014-ben. Lanvin-ben:

streep1

2013-ban a műsort vezette. Ugye nem kell mondanom a divatház nevét?

meryl-streep-oscars-20132012-ben szintén Lanvin-ben:

FFN2_Oscars_Arrivals_C_0226 (Custom)

2010-ben kockáztatott, és a Project Runway televíziós tehetségkutató egyik versenyzőjét, Chris March-ot kérte fel tevezni.

meryl-2010

2009-ben Alberta Ferrettit választotta:

2d274907862314-meryl2009-stream

2007-ben Az ördög Prada-t visel-ért jelölték. Ekkor a választása is igen különleges volt:

2d274907862182-meryl2007-devil

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner