Alpha neki és neked

Az keleties illatok reneszánszát éljük. Ismét egyre több parfüm jegyeként jelenik meg a pézsma. Akárcsak az Avon legújabb párosában az Alphá-ban.

AVON Alpha parfüm MOOD (Custom)

Az AVON Alpha for Him és Her az erős egyéniségeknek készült, akik akárcsak ez a két illat, remekül kiegészítik egymást. Az Alpha for Her esetében az érett málna illatjegyei dominálnak a kecses vízililiom fölött, majd a pézsma kápráztat el bennünket érzéki aromájával. De jelen van benne a licsi és a vérnarancs is.

Avon Alpha for him her parfüm

Az Alpha for Him parfümben a bergamott frissessége keveredik a levendula különleges illatával, valamint a tartós, fás illatjegyek gazdag aromáival.

A parfümöket Honore Blanc parfümőr mester és Carlos Vinals alkották.

“Egy olyan illatot szerettem volna megalkotni, amelyről nemcsak beszélnek, hanem valóban kihangsúlyozza a férfiak egyénisgét. Amely magabiztosságot ad, kifinomult, és valóban kitűnsz vele a tömegből.” – nyilatkozta Honorine Blanc, aki mellesleg olyan világhírű parfümöket kreált a számos Avon illat mellet, mint Yves Saint Laurent Black Opiumja, vagy a Harajaku Lovers parfümök.

Carlos Vinals így mesélt a munkáról: ” Hihetetlenül inspiráló egy olyan illatot megalkotni, anely az erőt, és magabiztosságot testesíti meg. Kihangsúlyozza az abszolút nőiességet.”

Ő dolgozott már Marc Jacobs-szal, Laura Biagiotti-val, de kreált parfümöt a Christian Diornak is.

AVON Alpha parfüm (Custom)

Érdemes megemlíteni a csomagolást is, amely letisztultságával, eleganciájával teszi tökéletessé az összhatást.

Bővebb információt az Avon oldalán találhattok.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner