Alpha neki és neked

Az keleties illatok reneszánszát éljük. Ismét egyre több parfüm jegyeként jelenik meg a pézsma. Akárcsak az Avon legújabb párosában az Alphá-ban.

AVON Alpha parfüm MOOD (Custom)

Az AVON Alpha for Him és Her az erős egyéniségeknek készült, akik akárcsak ez a két illat, remekül kiegészítik egymást. Az Alpha for Her esetében az érett málna illatjegyei dominálnak a kecses vízililiom fölött, majd a pézsma kápráztat el bennünket érzéki aromájával. De jelen van benne a licsi és a vérnarancs is.

Avon Alpha for him her parfüm

Az Alpha for Him parfümben a bergamott frissessége keveredik a levendula különleges illatával, valamint a tartós, fás illatjegyek gazdag aromáival.

A parfümöket Honore Blanc parfümőr mester és Carlos Vinals alkották.

“Egy olyan illatot szerettem volna megalkotni, amelyről nemcsak beszélnek, hanem valóban kihangsúlyozza a férfiak egyénisgét. Amely magabiztosságot ad, kifinomult, és valóban kitűnsz vele a tömegből.” – nyilatkozta Honorine Blanc, aki mellesleg olyan világhírű parfümöket kreált a számos Avon illat mellet, mint Yves Saint Laurent Black Opiumja, vagy a Harajaku Lovers parfümök.

Carlos Vinals így mesélt a munkáról: ” Hihetetlenül inspiráló egy olyan illatot megalkotni, anely az erőt, és magabiztosságot testesíti meg. Kihangsúlyozza az abszolút nőiességet.”

Ő dolgozott már Marc Jacobs-szal, Laura Biagiotti-val, de kreált parfümöt a Christian Diornak is.

AVON Alpha parfüm (Custom)

Érdemes megemlíteni a csomagolást is, amely letisztultságával, eleganciájával teszi tökéletessé az összhatást.

Bővebb információt az Avon oldalán találhattok.

Hozzászólások

comments

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner