Kettős szérummal fiatalodhatunk

Többször írtam már az Avon ANEW arcápoló készítményeiről, amelyek az egyik legnagyobb kedvenceim közé tartoznak. Ahogy már szintén több alkalommal említettem, nálunk az “Anyu krém” nevet kapta ez a sorozat, azért is, mert Anyukám hajlamos lecsapni rá.
Lássuk az újdonságot, amely az Anew Ultimate Supreme kettős szérum nevet kapta. Előljáróban megjegyzem, hogy a 45+ korosztály számára javasolják.

Anew Ultimate Supreme kettős szérum 6399 Ft 6741 3 MOOD (Custom)
Elsőként érdemes a csomagolást megemlítenem, amely csodálatos, luxusérzetet keltő designt kapott. A két szérum két különálló részben helyezkedik el, és a pumpálást követően kell elkevernünk. Az egyik oldalon krémes, a másikon olajos formula található. Az összetevők már eleve izgalmassá teszik a szérumot. Öt izgalmas olajat tud magáénak: rózsa-, argán-, baobab-, kamélia- és golgotavirágolajat, de rajtuk kívül feketegyönygy kivonatot és arany peptideket, valamint egy bőrfiatalító komplexet is tartalmaz.
Néhány hete kezdtem használni, és nagyon megkedveltem.

A negyven plusszosoknak készült arckrémek gyakran nehezek, zsírosak, ezért messze el is kerülöm őket. Az Anew Ultimate Supreme kettős szérum szerencsére könnyű, könnyen beszívődik, nem lesz tőle zsíros vagy ragacsos a bőr. Amit ígér: segít visszanyerni a bőr feszességét és helyreállítani a bőr ruganyosságát,csökkenti a ráncok külsejét, semlegesíti a bőr elszíneződéseit, valamint segít regenerálni és hidratálni a bőrt. Az illata nagyon kellemes. Nappalra és éjszakára is használható.

Anew Ultimate Supreme kettős szérum 6399 Ft 6741 3 (3) (Custom)
Személy szerint nem szoktam a ráncaim mennyiségét számolgatni- a fiatalító, vagy éppen ránctalanító krémek hatását abban mérem, hogy mennyire tűnik kipihentnek az arcom tőlük. Lehet, hogy ez egy vicces megfogalmazás, de sokszor tapasztalhatjátok, hogy mekkora különbséget tud okozni, ha helyesen ápoljátok, kezelitek a bőrötöket, vagy ha éppen nem törődtök vele. Ilyenkor az ember lánya nyúzott, vagy éppen idősebbnek tűnik a kelleténél.

Mivel egy supreme kategóriás szérumról beszélünk, az ára is ezt tükrözi. Érdemes azonban az Avon weboldalára ellátogatni, ahol akár akciós áron is megrendelhetitek.

Kíváló ajándék lehet karácsonyra.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner