Angol rózsa illatban úszik a The Body Shop

Aki ismeri az angolokat, tudhatja, hogy a tea mellett legalább olyan büszkék a rózsáikra. Az én Body Shop mániám is így kezdődött: férjem , aki talán nem is kell mondanom hová valósi, hozott nekem rózsás testápolót, és tusfürdőt. Előtte semmi nem vonzott ahhoz, hogy rózsa illatot használjak, hiszen belémivódott a hetvenes években Bulgáriából hozott rózsaolajok átható szaga (már bocsánat) A fura fa tartókban elhelyezett pipettákban elég érdekes illat volt, ami gondolom nem éppen úgy volt felhasználva, ahogy kellett volna. De arra remek volt, hogy elvegye a kedvem jó néhány évre a rózsáktól.
WP_20160122_08_56_18_Pro (1) (Custom)Ilyen alappal érkezett meg hozzám a két kis flakon, amelyet a férjem hozott Angliából, a Body Shopból. Az angoloknál a rózsa abszolút szívügy, így ki kellett próbálnom, s nem tagadom rabja lettem az illatnak. Azóta is van mindg itthon belőle, mert annyira megkedveltem az Atlas Mountain Rose-t. Most azonban lassan búcsúznom kell tőle, mert újabb trónkövetelő érkezett a The Body shop kínálatába,a közelgő negyvenedik születésnap alkalmából, s ha jól gondolom ez még közelebb áll ,ajd a szívünkhöz. A British Rose család alapanyagát Herefordshire-ből hozzák, ami pontosan az a környék, ahol a férjem született. Így biztosan nem fogunk szomorkodni a korábbi rózsás illatért.
SAM_4032 (Large) (Custom)

Lássuk az új rózsákat! A virágokat kézzel szedik, szárítják és friss hegyi forrásvízzel vegyítik. Nem csoda, hogy a farm több díjat is nyert már. Nem használnak vegyszereket, és fantasztikus összhangban élnek a természettel. A kíméletes és gondos eljárásnak köszönhetően fantasztikusan friss és tiszta kivonatot készül a virágokból.

Az egyik legkülönlegesebb családtag a zselés bőrradír, amely engem egy finom cukros rózsalekvárra emlékeztet. Ahogy felnyitod a csomagolást, be kell hunynod a szemed olyan finom illat árad a dobozból. A British Rose Exfoliating Gel Body Scrub rózsaszírmokat tartalmaz. Nincs műanyagillat, nincs furcsa pink szín, csak valódi finom friss rózsa és igazi kényeztetés! Ahogy a fotón láthatjátok, szappan is helyet kapott a válogatásban. valahogy a Body Shop kapcsán mindig elfelejtődnek, s bevallom nekem, aki inkább a szappanokat kedvelem a tusfürdőkkel szemben, sem ez jut eszembe a márkáról. A rózsás szappan azonban több dolog miatt is figyelemreméltó. nem egyszerűen csak egy tisztálkodószer, hanem szintél exfoliáló hatású, elhalt hámsejteket eltávolító kis csoda.

SAM_4021 (Large) (Custom)

Egyszer egy illatszakértővel beszélgettem a rózsákról, s ő mesélt nekem arról, mennyire nem mindegy, hogy egy rózsa milyen aromájú. Valószínű a gyerekkori emlékem rózsái azt a fajta öreges illatot árasztották, amit az ember nem szívesen tud magán. A British Rose illata azonban friss, és fiatalos. A testvaj textúrája is könnyed, egyáltalán nem nehéz, ezzel is azt sugallva mennyire légies egy rózsaszirom.
Érdekesség, hogy ehhez a családhoz sminktermékek is tartoznak. Érdemes körülnéznetek az üzletekben, vagy a webshopban, mert a körömlakktól a pirosítóig találhattok rózsás finomságokat.
SAM_4046 (Large)
SAM_4028 (Large) (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner