Antonio Banderas divattervezőnek tanul

Csaknem egy évvel ezelőtt érdekes hír járta be a világot: Antonio Banderas szakmát vált, pontosabban új hivatást készül kitanulni. Több tucatnyi filmmel- pontosan 92-vel- a háta mögött most a divattervezés felé vette az irányt. Természetesen nem bízta a véletlenre az iskola megválasztását, az egyik legjobb líceumba iratkozott be. A London’s Central Saint Martins leghíresebb tanulói olyan nevek voltak, mint Alexander McQueen,  Riccardo Tisci, Zac Posen, vagy éppen Stella McCartney.

banderas central saint martins divattervező54 évesen ült be az iskolapadba- na hazai ageism mániákusok, erre mit léptek?- és maximálisan tisztában van vele, hogy nem lesz egyik napról a másikra divattervező. Viszont ahhoz, hogy ez az álma valóraváljon tanulnia kell, nem keveset.

A színészkedést, és a rendezést nem adja fel, hanem ezzel a szakmával is kiegészíti az eddigieket. S hogy hogyan jutott a divattervezésig?

banderas2A kilencvenes évek óta parfümök jelennek meg a nevével, s ez a munka, az illatok tervezése közel áll a divathoz.

 

Más kollégáival szemben azonban ő nemcsak a nevével akar hozzájárulni a tervezés folyamatához, vagy a jól mutató werkfotókon való pózolással, hanem tudni szeretné az alkotási folyamatokat is. Legjobban a férfidivat érdekli, s nem titkolt célja, hogy visszahozza a trendekbe a köpeny viseletet. Facebook és Instagram profilján gyakran posztol képeket arról, hogy éppen hol tart a tanulásban. Legutóbb éppen egy farmerdzseki mintázásáról tett ki képeket:

banderas01Mielőtt teljesen egyedi vonallal jelenne meg, idén szeptemberben a Selected nevű márkával kihoz egy kollekciót. A kampány képeken természetesen nem más, mint Banderas jelenik meg ellensúlyozandó a nem túl izgalmas válogatást. A tervek szerint folytatás várható. Reméljük az egy kicsit merészebb lesz…

banderas-model4

banderas-model5

banderas-model6
banderas-model2

banderas-model3

 

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner