Anya Hindmarch backstage titkai a MAC Cosmetics-szel

Immár harmadik alkalommal kaptam meghívást Anya Hindmarch backstage-ébe a MAC Cosmetics által. Sajnos az előző alkalmat egy kiadós indiai vacsorának köszönhetően ki kellett hagynom, de az idén, mindenképpen el akartam jutni hozzá. Már a backstage regisztrációjánál sikerült jól meglepődnöm, hiszen az angol bemutatkozásomra “Szia Gabi” választ kaptam. Bizony, mostmár Londonban a legmeglepőbb helyeken is találkozni magyarokkal. Bevallom ilyenkor igencsak büszke vagyok, hogy ilyen izgalmas munkakörben találkozom valakivel.

A bemutatót a jól bevált helyen rendezték, amely remek lehetőséget ad arra, hogy óriási díszleteket építsenek. Ilyenkor megadott időpontra kell érkeznem, amelyet szigorúan be kell tartani. Ismét korábban toppantam be, de megint nem elég korán ahhoz, hogy a teljes sminkelési folyamatot végignézzem. Hihetetlen gyorsan, és bevált struktúra szerint dolgoznak. Többször próbálnak, és mindenben segítik a sajtó munkatársait. Ha kíváncsiak vagytok erre a menetrendre, akkor kattintsatok át ide, és olvassátok el korábbi írásomat. Külön öröm volt, hogy az idén a tervezőt is sikerült lencsevégre kapnom modelljei körében.

Az aktuális look ismét letisztult és tiszta volt. Elég zavarbaejtően hatott a rövid hajakkal és szemüvegekkel, alig lehetett a modelleket megkülönböztetni egymástól. Ártatlan, friss látványt nyújtottak. Ahogy alább láthatjátok a palettákon, hogy csak naturális árnyalatokat használt a MAC Pro csapata. Az egyik a MAC OCHRE/RUST X6 PALETTE, amely hat összeillő barnás Casual Colour krémes árnyalatot tartalmaz. A másik kilences paletta EYE SHADOW X 9 / SEMI-SWEET TIMES NINE füstös barna árnyalatokkal. Ez utóbbi egyébként egyik személyes basic kedvencem. A rúzs Flashpot árnyalat, amely sápadt rózsaszínes bézs, amelyre átlátszó szájfény került.

A komplett összhang a hetvenes évekre emlékeztetett, a modellek pedig szinte behatárolhatatlannak tűnő korú kislányoknak hatottak. Hajpántokkal, érdekes kiegészítőkkel, papucsokkal vonultak a különleges kifutón. Erről azonban a következő posztomban fogok majd mesélni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner