Aranyló nyarat álmodott Michal Negrin

Michal Negrin a századforduló motívumainak újraértelmezőjeként minden egyes szezonban keresi az utat, hogy változatos közegben mutassa be kollekcióit.
Most egy hetvenes évek luxus világát idéző, aranyló sorozatot készített. A két modell egy tükrökkel teli teremben pózol, megkétszerezve a látványt, akár egy prizma. Gondolhatunk egy osztályon felüli szórakozó helyre, vagy éppen egy hotelre, amelyben az elegáns hölgyek szórakoznak. Summer Reflections lett a kollekció neve, s valóban a tükrök mintha csak a nyári napra reflektálnának, ahogy a lányok tükröződnek bennük.

Magabiztos szépségek, akik bátran társítják farmerral, vagy éppen estélyivel a Negrin darabokat. Érdemes megfigyelni, hogy a bevállalósabb, fiatalos kreációk is finoman megjelennek, mint például a hasat villantó hippis felsőrész- természetesen az idei szezon kötelező harang szabású ujjával. Ahogy már a múlt évben láthattuk, a márka kezd nyitni a business vonal felé is. Így most sem hiányozhattak a szolídabb elegáns darabok sem.

A kollekció már elérhető a Michal Negrin üzleteiben és webshopján.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner