Elárverezik Audrey Hepburn személyes tárgyait

Ismét egy meghatározó divatikon hagyatéka kerül kalapács alá, immáron a Christie’s háznál. A tárgyakat, amelyek közt számos ruha, és cipő is fellelhető Audrey Hepburn fiai bocsájtották rendelkezésre. A szeptemberben megrendezésre kerülő aukción ezek mellett még fotók, kották, és szövegkönyvek is várnak majd új gazdájukra. Ha valaki szeptember 23.-án Londonban tartózkodik, akkor a nyilvános napon megtekinthet a tárgyakat a Kings street-en, ha pedig olyan szerencsés, hogy akár a licitálást is megengedheti magának, akkor szeptember 19-től már online is tehet ajánlatot.

A kollekció kulcsdarabja egy Burberry ballonkabát, amelyet 6000 fontról indítanak, illetve egy Givenchy által tervezett világoskék szaténruha amelyet 10-15 ezer fontra taksálnak. Balerina cipők is megtalálhatók a gyűjteményben, szinte minden színben. Látszik, hogy Hepburn mennyire szerethette ezeket a lábbeliket. A közzétett képek közt egy monogrammos púderdoboz, és egy öngyújtó is található. Ez utóbbit a My fair Lady art directorától kapta ajándékba.

Christie’s weboldalát itt találhatjátok.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner