Augusztusi újdonságok a MAC-től

A nyár utolsó hónapjában sem maradtok színpompás MAC újdonságok nélkül. A függőséget okozó smink termékek ismét tudnak olyat mutatni,amitől rögtön vásárolhatnékja támad az ember lányának.
Lássuk az első sorozatot, amely a So Supreme nevet viseli!

MAC-So-Supreme

Mac-Cosmetics-New-Lip-Collection-So-Supreme

Az új, So Supreme szájfény a hagyományos szájfények trendjéhez igazodik, azonban fedése sokkal áttetszőbb. Ez a könnyű formula ötvözi a hidratáló, kondicionáló kényelmet a v-alkalmazással, mely hosszantartó, csillogó ragyogást kölcsönöz az ajkaknak. Nyolc új, limitált kiadású árnyalat csodás korall, pink, sötétvörös és nude színekben –
melyek közül négyet, például a Gwi-Yo-Mi-t és a Heart & Seoul-t Ázsia ihlette. A toll stílusú applikátor, mellyel már a Sheen Supreme kollekcióban is találkozhattál, egyszerűvé teszi a felvitelt.

MACsosupreme2

 

mac so supreme

SHEEN SUPREME LIPSTICK
PRÊT-À-PRETTY lágy, meleg pink
GOTTA DASH! sápadt korall
PLAYTIME élénk pinkes korall
SWEET GRENADINE élénk narancs
PLEASUREFRUIT élénk meleg pink
CANDY APPLE meleg szilvaszín
5 800 HUF

mac-so-supreme-collection

SHEEN SUPREME LIPGLASS TINT
BUBBLE GUM lágy, meleg pink
K-WOW hideg pink
SIMPLY WOW mályva
HEART & SEOUL meleg barack
KISS, KISS hideg krémes barack
BLUSHING BERRY piros
GWI-YO-MI málna
GLORIOUS INTENT meleg szilvaszín
5 900 HUF

Nézzük mi kerül a szemhéjakra:

Veluxe Pearlfusion Shadow sokoldalú szemhéjpúder, mely kiemeli a pigmentek tiszta és valódi színét. Az eredmény egy ragyogó, krémes és könnyű hibrid formula, két különböző hatással: nedvesen alkalmazva a színek teljes telítettséggel, fémes csillogással ragyognak, szárazon pedig sima és lágy hatást keltenek. Hat paletta, melyek mindegyike öt-öt, egymást tökéletesen kiegészítő árnyalatot rejt magában az éjjel-nappal vibráló hatásért: Pinkluxe, Bleuluxe, Pastelluxe, Greenluxe, Smokeluxe és Brownluxe, áruk 13.800 ft. A tökéletes alkalmazás érdekében használd a 275-ös árnyékoló ecsetet, ára 7.800 ft.

VELUXE_PEARLFUSION_PR_BEAUTY_72

VELUXE_PEARLFUSION_PR_AMBIENT_72

MAC-Veluxe-Pearl-Fusion

A bemutatott termékek augusztus 1-től elérhetőek a MAC üzleteiben.
Bővebb info:
www.mac-cosmetics.hu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner