Avon luxe – luxus elérhető áron

Gyakran esik meg velem az, hogy az évek óta használt, és kedvelt dolgaimról egyszerűen elfelejtek írni. Nem azért, mert titokban szeretném őket tartani, hanem csupán azért, mert annyira egyértelmű számomra, hogy minden nap használom őket. Az sem titok, hogy nem kenyerem a sznobság, így szívesen válogatok különféle árfekvésű termékek közt, mindenféle előítélet nélkül.
Így találtam rá az Avon Luxe smink családjára néhány évvel ezelőtt. Bevallom elsőre a csodálatos, valóban luxusérzetet keltő csomagolás fogott meg. Letisztult arany formák, igazi elegancia.

Elsőként az alapozót és a púdert kezdtem használni. Az alapozó tökéletes fedést biztosított, s az igen nehezen megtalálható árnyalatomat is sikerült eltalálni. Mint utólag utánanéztem ezt valószínűleg a bőrhöz igazodó fehér zafírkivonatnak köszönhető. A kompakt púdert pedig örömmel vittem magammal mindenhová. Egyszer az is megesett hogy egy igencsak drága márkákhoz ragaszkodó barátnőm tépte ki a kezemből, mondván “Mi ez? Nekem is kell!” Azóta már ki tudja hanyadik púdert koptatom, és persze ő is kapott egyet…

Most a Luxe család egy különleges limitált szériával bővült. Akik ismerik a sorozatot már találkozhattak korábban is ilyen akcióval: korábban rózsaaranyba burkolták a szépítőszereket, míg most vagány ocelot mintát kaptak az arany csomagolások. A kompaktban most fehér zafírgyöngyökkel dúsított, lágyan pigmentált púder lapul, amely nagyon szépen fed, és elbánik a bőrhibákkal.

WP_20160307_18_24_49_Pro (Custom) (Custom)

WP_20160307_18_26_35_Pro (Custom)

A szempillaspirál fekete színben érhető el, azonban nem akármilyen feketében. Gyémántgyöngyeivel igencsak dús, sötét pillákat varázsolhatunk magunknak.

WP_20160307_18_28_29_Pro (Custom) (Custom)

A Luxe rúzsok a krémes, csillogó hatást kedvelőknek fog igazán tetszeni. Mostanában szeretem a matt rúzsokat is, de van, amikor egészen jót tud tenni a cserepesedésre hajlamos ajkaknak egy igazán lágy rúzs. Selyemkivonattal nemcsak dúsítja az ajkakat, hanem hidratál is. A katalógusból elérhető kollekcióból három árnyalatot választottam: Red Haute, Perfect Nude, Couture Copper. Az első és az utolsó az állandó kollekcióból való, míg a barackos nude árnyalat az új limitált sorozat darabja.

WP_20160307_18_23_23_Pro (Custom)

WP_20160321_18_50_12_Pro (Custom)

Ha a Luxe sorozat további darabjaira is kíváncsiak vagytok, látogassatok el az Avon webshopjába.

Fotó: Pumpkin Paradise Blog
Kiegészítők: Cango & Rinaldi

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner