Avon újdonságok- egy izgalmas bemutató

Tegnap délután az Avon magyarországi csapata egy igen titokzatos bemutatóra invitálta a bloggereket. Némi tekergés, és eltévedés után az egykori Csepeli vasmű területén, végre egy titkos helyre érkeztünk- úgy látszik mostanában vonzanak engem a titkos helyek- amelyet mindössze néhány napja nyitottak meg. Azt már előre tudhattuk,hogy vintage stílusról lesz szó, de arra egyikünk sem számított, amit a lepusztult gyárépületek közt találtunk, a Romms névre hallgató káprázatosan szép műtermet. Rengeteg fotót készítettem, s bevallom ez csak töredéke annak, ami készülhetett volna.
SAM_1746
A nyár végi és ősz elejére tervezett újdonságokat nézhettük, próbálhattuk ki elsőként. Köztük számtalan új illatot, köztük olyat is, amely még nem a saját csomagolásában, hanem egy hétköznapi üvegcsében, kézzel írott matricával a hasán érkezett- bizony ez még annyira titkos újdonság volt, amelyet mi sem láthattunk- s pár hónapot kell várni a leleplezéséhez.
SAM_1744

SAM_1752

SAM_1747

A Femme család új taggal bővül:  virágos-fás-pézsmás illatkategóriába tartozó Femme Icon parfüm a csábító rózsa mellett a buja piros gyümölcsök és az elragadó pacsulival keveredik, melyek együttesen egy ikonikus illatkompozíciót alkotnak. Többek kedvence volt a Scent Essence sorozat három új tagja a : Blushing Raspberry, amely szilvavirággal megszórt málna és  mangó  illatkompozíciója- a gyümölcsös illatok rajongóinak fog tetszeni, a Wild Bergamot citrusos, fás, teakivonatot tartalmazó, letisztult illat, a Blooming Lotus pedig légies, friss kompozíció.

SAM_1753

Azok számára, akik teltebb ajkakra vágynak, de a szájfényeket preferálják, a 3D szájfénye a megfelelő választás. Az 5 árnyalatból választhatunk.Fényes és teltebb hatást kölcsönöz ajkainknak, A-, C- és E vitamin tartalmának köszönhetően hidratálja is azokat. Érdemes majd megfigyelnetek, hogy a barnás árnyalatok mennyire előtérbe kerülnek az idén, a pinkes színek mellett.

SAM_1771

SAM_1745

SAM_1784

Az új Today Tomorrow Always Daydream parfüm a virágos-fás-friss illatkategória jellemzőit hordozza: a jázmin és a gardénia jegyeit a szantálfa és a mézzel. Igazi romantikus illat, amelynek arca Olivia Wild.
SAM_1758ok

SAM_1749

Az effekt lakkoknak óriási trendje van mostanság, így az Avon újdonságai közül sem hiányozhattak: a Magic Effects körömlakkok háromdimenziós csipkés hatást kölcsönöznek körmöknek. Öt  árnyalat közül választhatunk,melyeket használhatunk önmagában, vagy akár kedvenc lakkunkkal ötvözve, fedőlakként.SAM_1767ok

SAM_1765

SAM_1773negyzet

3D ajakrúzs közepes fedést biztosító krémes, szaténhatású rúzs, mely három összetevővel tökéletesíti ajkainkat: a kollagén növeli az ajkak mikrokeringését és teltebb hatásúvá varázsolja őket, a retinol feltölti az apró barázdákat így simává varázsolja az ajakbőrt, a koffein, a gránátalma és a jojobaolaj pedig feszesíti, miközben javítja a bőr rugalmasságát. 13  árnyalatból választhatunk az 5-ös fényvédő faktorral ellátott rúzsokból.

SAM_1783

A Luxe sorozat nagy kedvenceim közé tartozik, nemcsak a csomagolása, hanem a minősége miatt is. Ez az a család, amelynek bármely tagját ha eddig ismerős körében vettem elő, akár púderezni, akár rúzsozni, minden esetben megkérdezték mi ez, milyen márka. S amikor megtudták, hogy Avon, rendre meglepődtek.  A prémium termékcsalád színezett ajakápolókkal  bővül:  négy árnyalatban kapható Luxe színezett ajakápolók retinollal, kollagénnel és 15-ös fényvédővel kényeztetik és dúsabbnak láttatják ajkainkat, miközben enyhe színt kölcsönöznek nekik. gyorsan kalickába is zártam őket…

SAM_1778okFotók: Pumpkin Paradise Blog/ Syco Media ltd. minden jog fenntartva

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner