Az AVON Kenzo Takadaval készít prémium parfümvonalat

Kenzo Takada igencsak aktivizálta magát ebben az évben. Nemrég a Walt Disneyvel készített együttműködésről számolhattunk be, most pedig az Avon tett világraszóló bejelentést. A tervezőóriás így nyilatkozott a közös munkáról:
„Számtalan prémium illat megalkotása után az AVON-nal való együttműködésben az inspirált, hogy ezáltal még több hölgyhöz juttathatom el a pozitív gondolkodás és a szépség üzenetét világszerte.” mondta Kenzo Takada. „Az AVON csapatával való együttműködés hihetetlen élményt jelentett a számomra. A szenvedélyüknek, életörömüknek és energiájuknak köszönhetően, egy olyan időtlen és egyedi illatvonalat hoztunk létre közösen, mely a természet nagyszerűségét és pompáját, a szépséget és a pozitív energiákat hordozza magában. A végeredmény pedig teljesen felvillanyozott.”
Kennzo Takada (2) (Custom)

Az együttműködés első fázisában Kenzo Takada a képzelet végtelen országába kalauzolja az érzékeket vadonatúj illatkollekciójával, melyet az AVON számára alkotott meg. Az AVON LIFE by Kenzo Takada egy illatpáros, mely az élet szépségei köré épül, egységbe zárva a Kenzo Takada alkotásaiban és személyiségében rejlő rendületlen pozitivitást. A kollekció egy férfi, illetve egy női illatot foglal magában, mely Magyarországon októberben debütál.

Érdekesség, hogy a tervező saját vonala KENZO néven fut, míg ebben az együttműködésben teljes nevén szerepel. Valószínű így kerülik el a jogi problémákat, és különböztetik meg a két márkát egymástól.

Kenzo Takada (Custom)„Kenzo Takada egy valódi vizionárius és vérbeli profi” – nyilatkozta a közös munkáról Fernando Acosta, az AVON vezérigazgató-helyettese. „Személyesen működött együtt csapatunkkal a kollekció minden egyes apró aspektusának kialakításában, az alap illatjegyek meghatározásától kezdve egészen az üvegcse dizájnjának kialakításáig. Víziója példátlan, az optimizmus és a szépség iránti érzéke pedig teljes mértékben összhangban van az AVON által is képviselt alapvető értékekkel. Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy létrejöhetett ez az együttműködés, és már most nagyon várjuk a következő közös lépéseket.”

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner