Az év(tized) legszebb parfümje- Marc Jacobs Decadence

Nagy rajongója vagyok Marc Jacobs parfümjeinek, főleg Lola óta, aminek a gyártását mostanra megszüntették. A Decadence csomagolásáról már korábban szivárogtak ki képek, és rettenetesen izgultam vajon tényleg ilyen szép lesz, és lesz-e olyan egyedi, mint a külcsín.

marc-jacobs-decadence-2015

Nem okoztak csalódást, hiszen a smaragdzöld kistáskára emlékeztető üveg minden képzeletet felülmúlt. A kupak kígyóbőrre hajaz, és egy szép vastag aranyozott lánc bújik át rajta. S hogy ez ne legyen elég még egy míves selyembojt teszi teljessé a luxusérzetet. Az illat hasonlóan harsogóan drága, kicsit erőszakos, kicsit hivalkodó. Nem mindenkinek fog bejönni, és nem mindenki fogja tudni viselni. Igazi dögös parfüm, határozott nőknek.

marc jacobs decadence foto pumpkin Paradise blog all rights reserved

Az illat kreátora Annie Buzantian nem először dolgozik a márkával. A Dot, a Honey, Pink Honey és a Splash Glass illatokért is ő felelt. Lássuk az összetevőket!

Olasz szilva, arany sáfrány és bársonyos írisz forró összetevői alkotják a fejillatot. A szívillatban buja virágcsokor bontakozik ki: bolgár rózsa, púderes nőszirommal, és krémes sambac jázmin. Az alapillatban az egyre trendibb ámbra, vetiver és meleg papírusz fa adják meg az illat végső, kifinomult eleganciáját.

A  smaragzöldben pompázó érzéki reklámkampányt Steven Meisel fotózta, a főszerepet a szupermodell Adriana Lima játssza.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner