Az F&F is megmutatta milyen lesz 2015/16 divatja

SAM_1006Magyarország legnépszerűbb ruhamárkája szintén azt a bizonyos kánikulai hőséggel teli napot választotta őszi-téli kollekciójának bemutatására. Az óbudai, egykori gyárépületben ugyanaz a show került megrendezésre, amelyet már egy szalonbemutató hangulatú rendezvényen a meghívottak Londonban már végignézhettek. A modellek és a stáb is Angliából érkezett. Sikerült néhány képet készítenem a backstage-ben, bár ennek nem annyira örültek. Ez persze engem nem tartott vissza..
SAM_1010Ahogy a már bemutatott, következő szezonra szóló kollekcióknál láthattuk, itt is a hetvenes és hatvanas évek stílusa tér vissza. A ruhákból simán össze lehetne állítani egy Colombo, vagy egy Starsky és Hutch krimi elegánsabb epizódját. Barnák, borvörösek, currysárgák, szürkék, petrolkékek uralják majd a szezont. A kötött anyagok mellett a bőrhatású matériák is megjelennek, legyen az hasított bőrre melékeztető spandex, vagy éppen lakk. A cikkcakk minták úgy tűnik a legmeghatározóbb elemei lesznek a télnek, ahogyan a trapézba hajló nadrágszabásvonalak. A kezeslábasokat ne dobjátok ki, mert az overallok még mindig divatban lesznek. Érdemes lesz majd figyelnetek a kollekció darabjait, mert igencsak pénztárcabarát árakon kerülnek ősszel a Tesco-kba.
Fotók: backstage/ fekete-fehér: Parádi Gabriella, catwalk: Máthé Krisztián
_MG_0006_MG_0021

SAM_1016

_MG_0110

SAM_1027

_MG_0129 _MG_0133 SAM_1028_MG_0104_MG_0146

_MG_0193 SAM_1043

_MG_0277_MG_0187 _MG_0238_MG_0074

_MG_0256

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner