Az ötvenes évek stílusában készült a Chanel új szemüveg kampánya

Karl Lagerfeld nagy varázsló az őszi-téli szezonra az ötvenes évek stílusát álmodta meg Chanel szemüvegeihez. Természetesen ő saját maga fotózta a legújabb kampányt. Modellje a holland szépség Luna Bijl volt. Úgy tűnik a híres gyerekek után visszatért a “csak egyszerűen” modellekhez. Elmúlt évben Kate Moss húga Lottie szerepelt a kampányban (itt írtam róla), előzőleg pedig Will Smith lánya. (itt írtam róla)A képek anélkül, hogy akár egy épületet is látnánk, a múlt század közepi Amerikát idézik, de akár a Grease musical is eszünkbe juthat. Érdekes, hogy a szemüvegek formái inkább a hetvenes és nyolcvanas évekre jellemző stílusjegyeket hordozzák. A modell természetesen tetőtől talpig Chanelban van, rendje módja szerint. S hogy erről véletlenül se legyen kétsége senkinek, a híres Chanel kosztüm kabátkája társul a paszományszegélyes farmernadrágokhoz.

Az alábbiakban nemcsak magát a kampányt, a videót, hanem néhány backstage képet is láthattok.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner