Baba- régi márka újdonságokkal

Nem tudom ki hogy van vele, de személy szerint nagyon szívesen veszek le egy-egy olyan darabot az üzletek polcáról, amelyet már kiskoromban is használtam, vagy éppen szüleim, nagyszüleim is használták már.
baba range_0régi szappanokEgyik ilyen jól csengő, gyerekkorra emlékeztető márka a Baba. Ki gondolná, hogy 1920 óta van jelen az illatszerboltok polcain.
1990-ig szappant, babaolajat, krémet és hintőport is árultak a terméknév alatt.

Mára a Baba név nem csak a babaápolást jelenti: dezodort, tusfürdőt, testápolókat, és samponokat kínálnak. A nosztalgikus csomagolás maradt, és arra is gondolnak, hogy áraik is kedvezőek legyenek.
Íme a 2014 tavaszára kínált újdonságaik:

baba2Baba 2 in 1 sampon és balzsam
száraz és töredezett hajra kókuszolajjal

Természetes eredetű kókuszolajat tartalmaz, amely csodálatos illatáról ismert, így használat közben egy varázslatos kókuszliget pálmái közé repít. Nem csak
tisztítja, hanem táplálja is a hajat.
Ajánlott fogyasztói ár:
400 ml, 669 forint

babaBaba tusfürdő shea vaj és narancsvirág

A kényeztető tusfürdő tápláló E-vitamint és béta-karotint tartalmaz, melyek
hatására a bőr puha és selymes lesz. Könnyed, finom illata és krémes, lágy
habja különleges élménnyé varázsolja a zuhanyzás minden percét. A shea vaj pedig a legkedveltebb szépség- és testápolási trendekhez alkalmazkodva ápolja a bőrt.
Ajánlott fogyasztói ár:
400 ml, 649 Ft
750 ml, 999 Ft

baba2Baba tusfürdő vadszeder és gyömbér

Nem tudom ki tapasztalta már, hogy a férfiak nem szeretnek túl sok különféle tisztálkodási terméket használni. Ez fokozottan igaz, ha ráadásul még sokat is utaznak. A magyar kínálatban sajnos még nem túl gyakoriak azok a tusfürdők, amelyeket hajmosáshoz is ajánlanak. A vadszeder fanyar, gyümölcsös illatával és a gyömbér frissítő tüzességével
áll az igazi modern férfiaknak rendelkezésére az új tusfürdő. Különleges összetétele eltér a lassan már unalmassá váló menta és tengeri frissesség illatoktól.
Ajánlott fogyasztói ár:
400 ml, 649 Ft

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner