Balaton körül a Nivea UV tesztje

Az elmúlt év egyik legfeltűnőbb filmje 2014 augusztusában Thomas Leveritt a You Tube-on közzétett „Milyennek lát minket a nap? (How the sun sees you)” című videója. A kisfilmben meglepő módszert használt annak bemutatására, hogy milyen hatást gyakorol az UV-sugárzás a bőrre, valamint a nap- és fényvédő termékek segítségével miként csökkenthetők ezek a hatások. Nem sokkal a videó közzététele után a Nivea felvette a kapcsolatot a művésszel. Megegyeztek abban, hogy ezt a technikát használják és közösen továbbfejlesztik. A módszert tulajdonképpen Thomas találta fel, s az ő látásmódjában a filmszereplők mesterkéletlenek és őszinte reakciókat tükröznek. A film bemutatja, hogy a napvédő termékek hogyan kötik meg az UV-sugárzást, ami által a bőrünk sötétebbnek látszik.

Sokan még mindig nem értik, hogy miért is fontos használni a napfényvédő termékeket, ezért nagyszerű hogy ez a kampány rámutat a lényegre.
A hétvégén pedig Balaton körüli turnéra indul a NIVEA UV kamera! A Balatoni Hacacáré rendezvényein  bárki megtudhatja, hogyan hatott bőrére a napsugárzás, és napozótermékének hatékonyságát is tesztelheti!
nivea napfényvédők

Helyszínek:

· július 18-19. Alsóörsi Strand,

· július 25-26. Balatonfüred Kisfaludy Strand,

· augusztus 7-8-9., Csopaki Strand

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner