Baywatch sztár szerepel a Calzedonia fitness kampányában

Új fitness vonallal és vadonatúj #hashtag-gel készül a Calzedonia a következőszezonra. Az online média áldásos hatását felismerő márka tudatosan, és egyre erőteljesebben dolgozik a saját hashtagekkel, immár a sportkollekció esetében is, amelyek már a ruhadarabokon is megjelennek.

+16_Day2_Kelly_511 copia (Custom)Minden leggings esetében tiszta varrásvonalakkal, légáteresztő anyagokkal és lycra sport  száltechnikával találkozunk, amelyek maximális kényelmet biztosítanak sportolás közben. Hi-tech szál felhasználásával készültek, kényelmesek, tapintásuk pamut puhaságú.

17_Day2_Kelly_028 mod (Custom)A kollekció tervezésénél ismét középpontba került az újonnan kifejlesztett technológia, melyet a márka már más termékeken, kollekciók alapdarabjain, harisnyákon és farmer leggings-eken, is tesztelt. A push-up, a total shaper és a control top a fitness vonalban is főszerepet kapott, a fenék, has és és az egész alak formálására.

+18_Day2_Kelly_100 copia (Custom)Ugyancsak első helyen állnak a TERMICO fitness leggings-ek, amelyeket – tervezésüknek köszönhetően – szabadtéri, akár téli sportokhoz is viselhetünk. Anyagának belső fele segít testhőmérsékletünk szabályozásában és melegen tart. A KEEP RUNNING fényvisszaverő nyomatok lehetővé teszik, hogy akár este, sötétben is sportolhassunk.

22_Day2_Kelly_231 copia (Custom)

24_Day2_Kelly_116 copia (Custom)A kollekció jellegzetes eleme a három strukturált sportmelltartó, amelyeknek speciális tervezésű kosara garantálja a kényelmes, tökéletes illeszkedést, dry-fit hi-tech anyagának köszönhetően.

22_Day2_Kelly_295 copia (Custom)

+21_Day2_Kelly_260 copia (Custom)A kínálat a mellényekkel válik teljessé: egy oversize és egy slim-fit fazon, amelyeket sokféle leggings-szel viselhetünk.

20_Day2_Kelly_300 copia (Custom)A kollekció arcának a Baywatch sorozat új sztárját Kelly Rohrbach-ot kérték fel.

 

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner