Baz Luhrmann karácsonyi világa a Barneysban

Baz Luhrmannt nem kell bemutatni. A Moulin Rouge-t és a Nagy Gatsby filmet jegyző rendező egyedi látványvilága fontos részét képzi alkotásainak.

luhrmann

Nem csak ő, hanem felesége az Oscar díjas jelmeztervező Catherine Martin is részese annak a csodának, amelyet a filmvászonra varázsolnak. A Barneys kirakata a BAZ DAZZLED nevet kapta az idén. Ez egy kis szóvicc , az eredeti Razzle-dazzle szókapcsolatból, amelyet leginkább dínom-dánomnak fordíthatnánk. De sokkal egyszerűbb ha ezt a szókapcsolatot Luhrmann világáhgoz kapcsoljuk. A Barneys nemcsak a kirakatokat formálta az ausztrál rendező képére, hanem ajándéktárgyakat is piacra dobott. A plüssállatoktól, az étkészleteken át a karácsonyfadíszekig sok minden megtalálható a kínálatban.

baz4

baz3

baz2

baz1

barneys2222
A kirakatok leleplezése minden évben óriási csinnadratta keretében kerül megrendezésre. ebben az esztendőben hatalmas jégrevűt rendeztek, amelyeknek jelmezeit  Catherine Martin tervezte. Itt láthatjátok a terveit, és a megvalósult kosztümöket:

O-barneys-holiday-window-party-baz-luhrmann
ZALDY-1

angyal Zaldy-2

angyal3 ZALDY-3

angyal2

angyal4

bohoc1

szarvasvadasz
Egy nagyon kedves kisfilmet is készítettek, amelyben az alkotók bolondoznak az áruházban. Ide kattintva nézhetitek meg.
barneys1111
Végül jöjjön néhány az ajándéktárgyak sokaságából, amelyet szétkapkodhatnak a vásárlók. Minden eladott darab árának  százalékát jótékonyságra fordítják.

barneysboritak barneysbaba2 barneysbaba barneyskorona barneyshogomb barneysmokus barneysbagoly

Fótók forrása: http://www.barneys.com/ és a Barney’s facebook oldala.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner