Beyoncé vad orchideái

Beyoncé első,  2010-ban debütáló illata, a HEAT után bemutatja legújabb kreációját: a Wild Orchid parfümöt.

Beyoncé Heat Wild Orchid parfüm szenvedélyes, a női energiákra épít. A parfümöt az énekesnő a Firmenich-ház parfümőrével, Honorine Blanc-al együttműködésben alkotta. a libanoni származású parfümőr neve jól cseng a szakmában, legalább annyira, mint a világsztáré. Korábban is dolgoztak együtt a HEAT Rush parfümön, így már egy bevált és jól működő munkakapcsolat van köztük.  Nem mellesleg Beyoncé parfümjei a világon legnagyobb példányszámban eladott,híresség nevével fémjelzett illatok csoportjába tartozik. A HEAT Rush megjelenésekor az “Orr” így nyilatkozott az együttműködésről:

De térjünk csak vissza az új parfümhöz!

Az illat szívét a pillangó orchidea uralja, amit mágikus afrodiziákumként tartanak számon. Ez az alkotóelem adja a parfüm egzotikus jellegét. A fő motívumot édes gyümölcsök,  illatozó virágok és mélységet adó fás jegyek burkolják be.

beyoncé parfüm heat wild orchid

Az illat gránátalma, kókuszvíz és feketeszeder  cseppjeivel nyit, friss, pezsdítő érzetet kelt már az első pillanatban. A parfüm szívében illatos lonc és  magnólia foglalja keretbe a  pillangó orchideát. Az alapillatban előlépnek a szikrázó és szexi jegyek, napszítta fák, nőies pézsma, aranyló ámbra adják az illat végső, érzéki lecsengését.

Fejillat: gránátalma, kókuszvíz, feketeszeder
Szívillat: pillangó orchidea, illatos lonc, magnólia
Alapillat: napszítta fás jegyek, pézsma, ámbra

A Heat kollekció jellegzetes üvege, mely a női test vonalait idézi, most az év  színében tündököl, Radiant Orchid, azaz vibrálóan lila. Az üveg nyakát aranyszínű pánt díszíti, belegravírozva a márkanév, Beyoncé. Az üveget rejtő kartondoboz az illat fő alkotója, a pillangó orchidea szépségének és érzékiségének ünnepe, a stilizált virágforma fekete organzába burkolózik, finom és szofisztikált elem az arany logo és az emblematikus B betű.

beyxoncé parfüm heat wild orchid

A reklámkampány fotóit újra  Michael Thompson készítette. 

Végül de nem utolsósorban érdemes megjegyeznünk azt a kikacsintást, amelyet a névadók nagy valószínűséggel figyelembe vehettek. A nem éppen tinédzser korú hölgyek már találkozhattak a Wild Orchid elnevezéssel.  1989-ben az akkor még igencsak karrierje csúcsán lévő Mickey Rourke és Carré Otis erotikus filmjét hívták így. A film nem aratott sikert, de a bulvárlapoknak rengeteg témát adott, és a mai napig sokak számára a cím egyet jelent az erotikával.

Wild-Orchid-1989-In-Hindi

 

De említhetnénk Greta Garbo filmjét is, amely szintén a Vad orhideák nevet kapta, igaz erre már kevesebben emlékezhetnek, hiszen 1929-ben került a mozikba.

wildrd6efcth3
BEYONCE RISE WILD ORCHID EDP 50ml 10 999 Ft
BEYONCE RISE WILD ORCHID EDP 30ml 8 399 Ft
BEYONCE RISE WILD ORCHID EDP 15ml 5 799 Ft
BEYONCE RISE WILD ORCHID DEO NATURAL SPRAY 75ml 2 999 Ft

2014 szeptember elérhető a hazai üzletekben,

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner