A BOSS BOTTLED a mai modern férfit ünnepli

A BOSS BOTTLED az elmúlt 20 év legikonikusabb férfi illata, s egyben a mai modern férfi illata is. 2014-ben a BOSS BOTTLED elindította első ‘Man of Today’ kampányát, amellyel egy világszintű dialógus vette kezdetét arról, hogy mit takar a férfiasság és a siker fogalma napjainkban. A kampány komoly nemzetközi érdeklődésre és elismerésre tett szert, feltárta a siker hihetetlenül széleskörű és változatos definícióit. A siker, amelyre a rendkívül sokrétű és változatos kvalitásokkal bíró férfiak egyaránt áhítoznak. 2017-ben a BOSS Parfums megújítja és újra indítja a kampányt, melynek fókuszában új küldetés áll: arra ösztönözni a férfiakat, hogy megmutassák önmagukat tetteik és értékrendjük tükrében.

A BOSS mindig is a férfiasság szimbóluma volt. Generációk sikeréhez járult hozzá a BOSS Menswear and Fragrances erőteljes, A BOSS mindig is a férfiasság szimbóluma volt. Generációk sikeréhez járult hozzá a BOSS Menswear and Fragrances erőteljes, férfias és inspiráló üzenetével. Kimagasló szakértelem és stílus jellemezi a márkát, melynek köszönhetően a Boss divatkollekció és illatok a kiemelkedő minőség és teljesítmény védjegyévé váltak. Egy remekül szabott öltöny növeli a magabiztosságot, egy mesterien kreált illat kifinomult ízlésről tanúskodik… a BOSS töretlenül sikeres abban, hogy a mindenkori férfi igényeinek megfeleljen, öltönybe öltve, illatba zárva a férfiasság esszenciáját.

A folytonos társadalmi változásokkal párhuzamosan a prioritásokban is elmozdulás tapasztalható. Napjainkban az emberek gondolkodás- és viselkedésmódjában megfigyelhető jelenség, hogy a becsületesség és integritás felértékelődni látszik. A mai generáció nem elégszik meg pusztán szavakkal. Ők azt vallják, hogy a szavak helyett a tettek beszélnek.

Egy férfi szavaiból leszűrhetjük, hogy milyen képet akar magáról kialakítani a külvilág felé, de valójában teljesítménye, elért eredményei és életstílusa határozza meg, ki is valójában. 2017-ben a BOSS BOTTLED Man of Today kampány arra ösztönzi a férfiakat, hogy pozitív, inspiráló és életigenlő tetteik révén megmutassák igazi valójukat a világnak.

Bizonyíthassák, hogy szavatartó, szilárd jellemű emberek, amihez kifinomult elegancia is társul. A mai modern férfi számára nem az anyagi javak jelentik a siker mércéjét, hanem a sikerhez vezető út minősége: szilárd értékrend szerint élni, a nap minden percében.
A BOSS BOTTLED időtlen klasszikus illat, amely már közel 20 éve ösztönzi a férfiakat egyéni céljaik elérésére. Egy illat olyan férfiaknak, akiknek tetteit szívélyesség és integritás jellemzi. Az illat elegáns, fás akkordjai összetett struktúrát alkotnak, amely éppoly sokoldalú és gazdag, mint a mai modern férfi karaktere, miközben az ikonikus BOSS BOTTLED illat üvege kifinomult egyszerűségről árulkodik.


Az illat folyamatosan, óráról órára bontakozik ki és mindig újabb oldalát mutatja meg. Inspirálja a mai modern férfit és vele marad a nap minden órájában. Magától értetődően férfias illat. Az alapjegyek – a szantálfa, a vetiverfű és a cédrusfa – rögzítik az illatot, az életerős almás fejjegyek pedig tökéletes egyensúlyt alkotnak a virágos és fűszeres szívjegyekkel és dinamizmusra, tettekre ösztönöznek. Együttesen lendületet és magabiztosságot kölcsönöznek a mai modern férfinak, hogy a lehető legjobb formáját hozza a nap minden percében. Az eredmény egy olyan illat, amely első piacra kerülése óta folyamatosan modern és időszerű, a férfiasság szimbóluma, férfiak napi rutinjának szerves része világszerte.
A 2017-es Man of Today méltó megünneplésére a BOSS Parfums korlátozott mennyiségben értékesíti a BOSS BOTTLED Man of Today Collector’s Editions limitált szériát, amely 2017. októberétől kapható.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner