Új illat Bottega Venetától: L’Absolu eau de parfum

A Bottega Veneta 2011-ben indította el illatháza felépítését az ikonikus és modern, női eau de parfum-mel. A nálunk kevésbé ismert olasz luxusmárkát 1966-ban alapították. Olyan híres ikonikus kuncsaftjai voltak, mint Jacqueline Kennedy Onassis, és Andy Warhol is készített számukra reklámfilmet. 2001 óta a Bottega Veneta márka a Gucci csoport tagja.

A jellegzetes bőr alapjegyekkel gazdagított ciprus illatot az olaszországi Veneto tartomány kivételes kézművessége inspirálta, ahol a házat is alapították. A védjegyévé vált női illat után hamarosan megérkezett az első illat férfiak számára is, a Bottega Veneta Pour Homme.
Mindkét illat a kifinomultság, egyéniség, titokzatosság és a diszkrét magabiztosság tökéletes keveréke, amelyek meghatározzák az egész Bottega Veneta márkát. Az üvegcsék, amelyeket a velencei üveggyártás és a hagyományos olasz csiszolt üvegpalack inspirált, egyaránt magukon hordozzák a dinamikus, letisztult vonalakat és a finom kerek domborulatokat, amelyek az intrecciato vagyis a kézzel fonott bőr alapját adják. Csakúgy, mint a Bottega Veneta híres bőr termékeit, ezeket az ikonikus illatokat is átszövi az időtlen elegancia.

Idén ősszel a Bottega Veneta bemutatja a L’Absolu eau de parfum-öt. Az ikonikus bőrjegyekkel kevert ciprus illat ismét visszaköszön, amely már az első eau de parfum-öt is jellemezte. Az új és különleges illatkreáció tisztelettel adózik a legfinomabb nyersanyagok használata előtt, amely egyet jelent a Bottega Veneta névvel.
Meleg és kifinomult, a jól ismert bőr jegyekről könnyedén beazonosítható. Michael Almairac, mester parfümőr az érzékiség fokozására arab jázmint és ambroxánt használt. Az utóbbi a természetes ámbra sokoldalúságát jeleníti meg, ezáltal új mélységeket adva az illatnak. A különleges, virágos ciprus parfüm jegyei úgy keverednek egymással, hogy végül egy pézsmás, fás, ámbrával átitatott, harmonikus illattá álljanak össze. A Bottega Veneta parfümök között a L’Absolu egy igazán érzéki, nőies és rendkívül egyedi illat.

A L’Absolu üvege színátmenetes rózsafa árnyalatával, a Bottega Veneta-ra jellemző klasszikus velencei üveggyártás dizájnjára emlékeztet. Az üvegcse tetejénél látható sötétebb árnyalat az illatkompozíció intenzitását jeleníti meg, míg az üveg alja fényesebb, világosabb színárnyalatú, melyen a ház ikonikus intrecciato mintája csillan meg. Az üveg nyakán körbetekert rózsaszín bőrszalagon egy arany színű, pillangót ábrázoló pecsét függ.

Az olasz luxusmárka illatai az ultra-prestige kategóriába tartoznak, hazánkban szelektív disztribúcióban kizárólag 6 Douglas parfümériában vásárolhatók meg.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner