Bővül a La vie est belle parfüm család

Két esztendeje tart a Lancome La vie est belle parfümjének sikersorozata. Valóban sorozat ez, hiszen az illat mára már illatcsaláddá bővült. Idén augusztusban pedig egy újabb családtag érkezik.

la vie est belle idezet 1 laviebellerajz Dominique Ropion és Anne Flipo, a La vie est belle illat megalkotói új kihívásra vállalkoztak: visszatérni az eredeti összetevők eszenciájához úgy, hogy még fenségesebbé tegyék azokat. A Lancôme ikonikus írisz eszenciáját olyan kivételes koncentrátummá alakították, amely napjainkban egyik legintenzívebb összetevő. A La vie est belle új illata elragadóan páratlan, esszenciája pedig még nagyszerűbb, gazdagabb és kifinomultabb, mint valaha. laviebelle1 A gourmand és írisz jegyek felerősödnek, így teljesednek ki igazán. A Haute-parfümkészítési hagyományokat követve az illatjegyek sokkal intenzívebbé és elragadóbbá válnak, miközben megőrzik a parfüm eredeti karakterét. idezet 2 la vie belle 2 A híres gourmand akkordhoz finom praliné és színpompás gyümölcsök párosulnak, melyet a tonka bab mandulás jegyei és az új vanília akkordok tesznek teljessé. Ezek az illatjegyek emelik fenséges magasságokba a parfümöt, mely most még elegánsabb, intenzívebb és érzékibb, mint valaha. Az illat az aldehidek ölelésében alakul át, melyek tündöklő ragyogásukkal fokozzák a fej illatjegyek intenzitását, miközben szebbé varázsolják a jázmin, a narancsvirág és a damaszkuszi rózsa esszenciáját. A pacsuli mély és megkapó jegyeinek felerősítése új textúrának nyit utat a balzsamos szuhar lágy és a cashmeran fás, vibráló összetevőivel. Julia Robert jellegzetes mosolya a ragyogó nőiesség szimbóluma. Egy igazi csupa szív-lélek nő, aki megtestesíti a La vie est belle minden jellegzetességét és a nők minden csodás tulajdonságát szerte a világon.

julia roberts la vie belle

A La vie est belle L’Absolu de Parfum 2014. augusztusától kapható az alábbi üzletekben:
LANCÔME Szépségszigeten (WestEnd CityCenter I.emelet Millennium udvar 310. 1062 Bp. Váci út 1-3.) és a LANCÔME márkát forgalmazó parfümériákban.
Ajánlott fogyasztói ár:
La vie est belle L’Absolu de Parfum 20 ml: 19 990 Ft
La vie est belle L’Absolu de Parfum 40 ml: 28 500 Ft

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner