Brazil cipőkkel divatozhatsz ezen a nyáron

Néhány napja brazil cipők bemutatójára voltam hivatalos a cipőplaza.hu jóvoltából. Mivel cipőkből sosem elég, így természetesen nem hagytam ki a lehetőséget, hogy szemügyre vegyem a Montonelli kreációit.

Szinte baráti hangulatú, Brazilia által ihletett koktélokkal és ételekkel színesített rendezvényen találkozhattunk a szebnél szebb lábbelikkel. A sportostól a feltűnően trendin át a szexis változatig mindent megtalálhattunk, és próbálhattunk.

Ráadásul azt is megtudhattuk, hogy a szép cipők nemcsak a design miatt melengethetik meg a szívünket, hanem az árukkal is. Ezek ugyanis jóval barátibbak, mint a hasonló minőségű és stílusú társaiké. Ha nem hisztek nekem, járjatok utána! A Montonelli cipőket itt találhatjátok meg.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner