Budapesten fotózták Galia Lahav esküvői ruháit

Galia Lahav izraeli tervező neve ismerősen csenghet azok számára, akik régóta olvasnak itt és itt írtam már róla, és a fantasztikus aprólékossággal, ízléssel megtervezett estélyi, és esküvői ruháiról. Most külön büszkeséggel tölthete el bennünket, hogy legújabb Ivory Tower névre hallgató kollekcióját Budapesten fotóztatta. Érdekes ilyenkor megfigyelni azt, hogy a friss szem mi mindent vesz észre, ami mellett mi esetleg nap, mint nap elmegyünk.

A kollekció inspirációja egy középkori hercegnő, aki a tornyában várja az ő páncélos lovagját. A tervező rózsaablakokat, gótikus üvegberakásokat, igazi várat álmodott kreációihoz. s ezt a mesevilágot nem máshol, mint a Budai Várban találta meg.
Galia Lahav weboldalát itt, facebook oldalát pedig itt találhatjátok.

Update: időközben a fotósorozatot gyártó Stellar Circus cégtől kaptam egy megkeresést, amelyből kiderült, hogy a fotós, sminkes és fodrász kivételével magyar csapattal dolgoztak. Gratulálunk a csapatnak! A poszt végére görgetve olvashatjátok a stáblistát.

Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapest Galia Lahav Ivory Tower Budapestgalia-lahav-1 (Custom)galia-lahav-12 (Custom)
Producers: Terez Koncz & Tamas Olajos / Stellar Circus
Client: Galia Lahav
Photographer: Greg Swales
Stylist / Designer: Sharon Sever
Production Manager: Zsolt Botos
Production Assistant: Tom Szelpal
Location Scout: Mate Victor
Photographer’s Assitants: Mihaly Demeczky, Balazs Bihari & Gergo Gonczol / Flashback
Videographers: Lavoisier Clemente, Peter Hencz & Greg Swales
Makeup: Emily Mergaert
Hair: Alex Szabo
Model: Niki / Attractive

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner