Büszkeség, nőiesség, és pichanadrág

Vannak pillanatok, amikor komolyan elgondolkodom, hogy vajon bennem van a hiba, vagy abban aki a divatot félreértelmezi? S az is gondolkodóba ejt, hogy a leggings nem nadrág témánál lehet lejjebb menni/adni. Mivel több ismerősöm oldalán is látom a döbbenetet, amit a mindent megmutató, tangaszerű shortok, azaz népies szlengben pichanadrágnak hívott rémbugyogók okoznak, ezért úgy gondoltam, hogy megkérdezlek benneteket is, hogy mi a véleményetek.

pichanadrág-firka

Szerintetek normális dolog így járni az utcán? S mielőtt félreértenétek, nem a short viseléssel van a bajom, szimplán csak azzal, ha már nem a nőgyógyász szakmát választottam, meg éppen nem egy asztaltáncos bárban lógok, akkor miért jön ez velem szemben. Bizonyára a férfiaknak nagy örömöt okoz az ingyen peep show, de lányok, belegondoltatok abba, hogy ezzel az öltözékkel hová helyezitek magatokat?

Loading

Mi a véleményed a bugyi méretű shortokról? Való utcai viseletre?

Köszönjük a szavazatod
Hoppá! Már szavaztál! !
Válassz!

S hogy egyenlőek legyenek az esélyek, íme még egy eye candy:

hotpants

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner