Cadenzza -designer ékszerek már Budapesten is

Aki követi a budapesti divatéletet, az már egy ideje felfigyelhetett arra, hogy a Fashion Street-en egy újabb gyönyszem ékeskedik. Ezesetben pedig a költői kép valós tényeket takar, hiszen a Swarovski csoport egyik izgalmas tagja érkezett meg a fővárosba. A Cadenzza ugyanis csupa-csupa olyan ékszert kínál- a két saját márkája mellett- amelyeket híres divatházak és tervezők álmodtak meg külön az ő számukra.

CadenzzaS hogy a csendes nyitást követően azért mindenki értesüljön a csodás márkabolt létéről, divatszakembereket, újságírókat invitáltak egy bemutatkozó partyra. Sőt a szerencsésebbek egy beszélgetésen is résztvehettek, ahol a cég beszerzési igazgatójával Marine Bouvattier-vel ismerkedhettek meg.  A fenti képen láthatjátok, hogy Marine a komoly titulus ellenére egy igazi belevaló fiatal nő.

Cadenzza_Budapest_20160401 (4) (Custom)A Cadenzza olyan nagy nevekkel dolgozik együtt, mint a Nina Ricci, Oscar de la Renta, Roberto Cavalli, Tory Burch, hogy csak a jéghegy csúcsát érintsük. Most éppen egy nagyon nagy bevezetés előtt álnak, amely a Versace divatházzal való közös munkát jelenti.

versce-kollazs (Custom)Minden együttműködésnél  komolyan veszik, hogy a közös kollekció szinte első látásra beazonosítható legyen. A vásárlók ugyanis elvárják, hogy ha már befektettek egy designer ékszerbe, akkor arról messziről virítson, hogy mit viselnek. Így hát nem okoz meglepetést, ha Versace kollekcióban az ikonikus medúza fej látható majd. Ez a sorozat már Marine munkája, amelyet Donatella Versace-val közösden alakítottak ki, s júliusban debütál majd. Az igazgatónő csupán 10 hónapja erősíti a Cadenzza csapatát, de lehengerlő energiája gondolom a jövőben átsugárzik majd a kollekciókon.

WP_20160519_17_54_21_Pro (Small)Folyamatosan utazik, tervezőkkel egyeztet, új tehetségeket keres. Rendszeresen jár divatbemutatókra, Fashion Week-ekre mivel szerinte a következő trend mindig a kifutókon dől el, és a túlzásokból szűrhető le. Kihívásnak tartja az új tervezők beemelését a portfólióba, ami sokszor igencsak bizonytalan döntést jelent. Viszont sosem lehet tudni, hogy melyik új márka lesz hosszútávon a legjobb választás. A márka komoly elvárásokat támaszt a leendő partnerek felé. Legyen szó a minőségről, de akár arról is, hogy milyen kövekkel dolgozhatnak. A Swarovski csoport tagjaként természetesen csak az előbb említett kristályok díszíthetik a kollekciók darabjait. Ha a kiszemelt designer például cirkóniával dolgozik csak, akkor teljesen új sorozatot alkotnak inkább Swarovskival, ami megfelel a Cadenzza portfóliójának szabályainak.

tedbaker (Custom)Megkérdeztük, hogy melyik a legkedveltebb darab, amelyet a legtöbben vásárolnak. Évek óta Ted Baker hármas gyűrűje vezeti a Cadenzza bestseller listáján, amin nincs is mit csodálkozni. A tripla ékszer ugyanis 59 euróba kerül, és igazi klasszikus darab. Ha valaki ezt választja, biztosan nem fog hibázni.
SAM_4623 (Large) (Custom)

A tervezőkkel az együttműködések szezonokra szólnak. Természetesen ez nem zárja azt ki, hogy hosszabb távon is dolgozzanak együtt. A márka erőssége, hogy már 50 eurótól választhatunk időtálló ékszereket, akár olyat is, amelyet variálhatunk, és többféle módon viselhetünk.

A Cadenzza weboldalát itt, Facebook oldalát pedig itt találhatjátok.

campain-slideshow02

SAM_4618 (Large) (Custom)

campain-slideshow03

WP_20160519_19_53_00_Pro (Custom)

campain-slideshow04

WP_20160519_19_41_53_Pro (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner