Cakó Kinga ruhája a Golden Globe-on

Nagy büszkeség, amikor magyar tervező ruháját pillanthatjuk meg valamely nemzetközi eseményen. Pláne, ha olyan kaliberű rendezvényről van szó, mint a Golden Globe. Návai Anikó, a Szeretettel Hollywood-ból műsorvezetője egy CAKÓ kreációban kérdezte a vörös szőnyegen vonuló sztárokat. Az éppen újságíróként jelenlévő hölgyet sokan ismerhetik abból az elit társaságból, amelynek tagjai döntenek arról, hogy kihez kerül a Golden Globe, de az Oscar díj bizottság tagjai közt is jelen van évről-évre.

navai_aniko_golden_globe

Cakó Kinga a tőle mostanában megszokott minimalista vonalvezetés helyett egy igazán nőies, finom csipkével díszített kreációt alkotott. Mivel Anikó szereti a földszíneket, az árnyalat nem volt kérdéses.  Az alapforma egyszerű, a csipkedíszítés teszi izgalmassá. Mindvégig szemelőtt tartották, hogy a ruhának kényelmesnek kell lennie, hiszen mégiscsak “munkaruha” és a sztárokat sem harsoghatja túl.

navai_aniko-Golden-globe-cako navai-aniko-cako navai-aniko-cako-golden-globe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner